adidas + KANYE WEST представят едновременно три модела от серията YEEZY BOOST

На 23 ноември за първи път, Kanye West и adidas Originals ще представят едновременно три цветови комбинации на култовите YEEZY BOOST. Най-вдъхновяващата и желана обувка дебютира в черно с три различни цветни акцента: YEEZY BOOST 350 V2 Copper (медно червено), YEEZY BOOST 350 V2 Green (зелено) и YEEZY BOOST 350 V2 Red (червено).

adidas + KANYE WEST представят едновременно три модела  от серията YEEZY BOOST

YEEZY BOOST 350 V2 съчетава най-добрата технология на adidas и безупречната естетика на Kanye West. Тази версия на модела предлага горната част изработена от Primeknit в черно. Цветната лента от медно червено, зелено или червено е белязана от надписа ‘SPLY-350’.

Полупрозрачната гумена външна част на подметката и страничните TPU елементи създават поразяващ ефект и осигуряват превъзходна стабилност на крака.

Средната част на подметката на YEEZY BOOST 350 V2 използва иновативната технология BOOST™ на adidas, за да я направи издържлива и удароустойчива. В същото време, новаторския материал Primeknit използва най-иновативните технологии на adidas за дигитално тъкане, за да се напасне по крака като втора кожа.

adidas + KANYE WEST представят едновременно три модела  от серията YEEZY BOOST

YEEZY BOOST 350 V2s ще бъде в магазините на 23-ти ноември. Резервации за YEEZY BOOST 350 V2 ще могат да се правят в избрани adidas магазини, както и чрез adidas Confirmed App, в деня преди пускането им на пазара. Апликацията е напълно преработена и продължава да улеснява процеса за резервиране, следвайки принципа „първи по време, първи по право“. Апликацията е налична в Обединеното Кралство, Германия, Италия и САЩ и ще управлява резервациите в избрани adidas магазини.

adidas + KANYE WEST представят едновременно три модела  от серията YEEZY BOOST