Сара Джесика Паркър с втора колекция обувки

Сара Джесика Паркър с втора колекция обувки Първата колекция обувки на Сара Джесика Паркър едва излезе на пазара, а актрисата вече подготвя втора.

Компанията "Nordstrom" съобщи, че е решила да продължи сътрудничеството си с американската звезда. Втората колекция ще зарадва почитателите на Паркър през септември. Тя ще бъде съпроводена и от няколко модела чанти.

Първата линия впечатли с оригиналност и личен почерк, затова летвата за втората колекция е доста висока. Различното ще бъде в това, че обувките няма да бъдат в толкова ярки цветове. Нюансите ще бъдат по-неутрални, като няколко модела ще събират погледите с цветен принт, любимото на актрисата лилаво и актуалното коралово. По настояване на Паркър ще бъде застъпена и черната, сивата и кафявата палитра. Обувките от новата колекция ще струват между 285 и 695 долара. Чантите ще можете да купите за по-малко от 500 долара.

Два от моделите ще бъдат посветени на стилистката на "Сексът и градът" Патриша Фийлд и на фризьора на Сара от 24 години - Серж Норман.

БГНЕС