Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аромати

Аромати


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Да миришеш на окосена трева


Да миришеш на окосена треваАвстралийски учени създадоха парфюм с аромат на прясно окосена трева, който намалява стреса и създава чувство за щастие, съобщи PhysOrg, цитирано от БТА.

Парфюмът "Сиринасент" е резултат от 7-годишни изследвания на д-р Лавидис от университета на Куинсланд и фармаколога Розмари Айнстайн.

Те са го разработили, защото е доказано научно, че при отрязването на тревата се освобождават най-малко пет химикала, които намаляват стреса. Парфюмът им съдържа три от тях.

подробно...


Булгари представи нов изискан парфюм BLV Eau de Parfum II


 Булгари представи нов изискан парфюм BLV Eau de Parfum IIЛуксозната марка Булгари представи нов изискан парфюм.

"Създавайки този нов аромат, аз исках да направя страхотен парфюм", заяви парфюмериста Жак Кавалие относно най-новия проект на Булгари.

"Той не е вдъхновен от прозрачността на 90-те години, а въплъщава стила на Булгари, характеризиращ се с богатство, присъствие и ...изисканост", допълни Кавалие.

подробно...


Готие създаде нов "музикален" парфюм


 Готие създаде нов "музикален" парфюмГодина след като създаде първия аромат "Ma Dame", френският дизайнер Жан Пол Готие предлага нов парфюм – свежият розов "Rose 'N' Roll".

Моделиерът е работил в сътрудничество с ди джей Мартин Солвейг и с канадската група Драгонет по създаването на парфюма, съчетаващ уханията на роза, нар, мускус и кедър. Той е съпътстван от музикален и видеопроект, наречен "Момчета и момичета", който бил заснет в модната къща на Готие.

подробно...


Ейми Уайнхаус се готви да лансира свой парфюм


 Ейми Уайнхаус се готви да лансира свой парфюмБританската соул-певица Ейми Уайнхаус се надява да сключи договор на стойност 750 000 долара, за да лансира своя парфюм, който, естествено, ще носи нейното име, съобщават медиите в Обединеното кралство.

Източник, запознат с новата идея на певицата, заявява, че тя се консултира с фирми от сферата на парфюмерията и козметиката, като неин съветник в това начинание е баща й Мич.

Бъдещият продукт "Ейми" щял да бъде съобразен с нейния стил, а външният вид на опаковката и ароматът щели да напомнят за 50-те години на миналия век.

подробно...


Брилянтеният аромат на Krigler


Брилянтеният аромат на KriglerПарфюмерийната марка Krigler преди време откри в нюйоркския хотел Plaza бутик, предлагащ не само аромати, но и ароматизирани свещи и колекция от средства за поддържане на фигурата.

Парфюмерийните творения Krigler са в разкошни стъклени флакони във винтажен стил, увенчани със златни калпачета. Най-прочутият аромат на Krigler е Sparkling Diamond No. 22, който първоначално е бил представен през далечната 1922 г. в Монте Карло. Флаконът на оригиналния аромат е бил увенчан с брилянт, който днес е заменен с кристали Swarovksi. Парфюмерийната композиция на "брилянтения" аромат представлява нежна плодова смес нотки на шампанско, малина, мускус и кокосов орех.

подробно...


Ухание на пролетно утро в Италия


Ухание на пролетно утро в ИталияПрез 1709 г. италианският производител на и Джовани Мария Фарина изпратил писмо на брат си с думите: Открих парфюма, който ми припомня на уханието на пролетно утро в Италия. Освежава ме и съживява чувствата ми и мечтите".

Фарина изпраща писмото от Кьолн, градът където няколко години по-рано е открил своето място под слънцето. Затова и своя аромат кръщава "Eau de cologne" - вода от Кьолн. През следващите 300 години само 30 души знаели тайната рецепта на този аромат. Един от тях е днешният директор на компанията Йохан Мария Фарина. "Решаващото е, че оригиналната кьолнска вода винаги ухае еднакво - както и шампанското, което получава специфичния си аромат и вкус смесвайки вина от различни райони.

подробно...


Най-новият парфюм на Диор вдъхновен от Индия


Най-новият парфюм на Диор вдъхновен от ИндияМодната марка Кристиян Диор представи най-новия аромат от колекцията парфюми "Escales de Dior", вдъхновени от пътешествията, екзотично съчетание от най-благоуханните съставки, характерни за Индия.

Парфюмът "Escale à Pondichéry", който следва миналогодишната дестинация, малкото италианско рибарско градче Портофино, е пикантна смесица от жасмин, сандалово дърво, черен чай и ароматичната подправка кардамон. Едно впръскване през слънчевите летни дни мигновено пренася към магията на Изтока.

подробно...


Hermes възражда емблематичния си одеколон Eau d’Orange Verte


 Hermes възражда емблематичния си одеколон Eau d’Orange VerteПарижката луксозна компания Hermes представи одеколона Eau d’Orange Verte през 1979 г., който беше приет много възторжено и се превърна в нейна запазена марка.

Тази година в чест на 30-годишнината на аромата, той отново ще бъде пуснат на пазара в чисто нова опаковка и в допълнение с още два одеколона - Eau de Pamplemousse Rose и Eau de Gentiane Blanche.

подробно...


Шанел пуска на пазара нов парфюм през юли


 Шанел пуска на пазара нов парфюм през юлиШанел ще представи следващия месец най-новия аромат от колекцията "Les Exclusifs de Chanel", който ще бъде дванадесетият от серията аромати, които първоначално били създадени от личния парфюмерист на Коко Шанел, Ернест Бо.

Сега парфюмът, наречен просто Beige ("Бежово"), е осъвременен от Жак Полж и представлява деликатен баланс от червен жасмин, лилия, хелиотроп, иланг-иланг и жасмин, примесени със сладникав меден акорд.

подробно...


NIVEA Double Effect дезодорант има нов деликатен и свеж аромат - White Senses


NIVEA Double Effect дезодорант има нов деликатен и свеж аромат - White SensesНовият дезодорант от серията NIVEA Double Effect - White Senses, е с нов деликатен и свеж аромат. Спреят осигурява надеждна 24-часова защита от изпотяване и помагат за по-гладко бръснене на подмишниците, като запазва кожата мека и нежна по-дълго време. Ароматът на дезодоранта е комбинация от бергамот, фрезия, лилия, жасмин, топъл мускус и сандалово дърво.

Продуктите от серията NIVEA Double Effect съдържат екстракт от авокадо и липиди, които омекотяват космите под мишниците, като по този начин ги правят по-тънки и не се съпротивляват при бръснене.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Велизар Соколов – Заки


Певец и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи