Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аромати

Аромати


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Нов женствен и провокативен аромат от Gucci - Guilty


Нов женствен и провокативен аромат от Gucci - GuiltyGucci Guilty е топъл, но в същото време забележително цветен и ориенталски парфюм. Ароматът привлича вниманието дързост и сексапил, пресъздадени в уханието с нотки на здравец, розов пипер, мандарина, праскова, лилия, пачули и кехлибар – всички кадифено-женствени с намек за провокация.

Нотките на пачули са отличителен белег на парфюмите на Гучи, придаващи усещане за сила, а сладострастието на кехлибара предполага дълбока женственост.

подробно...


212 VIP от Carolina Herrera


212 VIP от Carolina HerreraМарката Carolina Herrera представи обновената версия на култовия си аромат 212, новия дамски аромат 212 VIP.

Своето ново творение Carolina Herrera адресира към младите, креативни личности, които знаят как да останат незабелязани, които биха могли да променят историята на мегаполиса и които знаят как да се забавляват.

подробно...


Bvlgari пусна нов мъжки аромат


Bvlgari пусна нов мъжки ароматИталианската модна марка "Bvlgari" пусна на пазара нов мъжки парфюм "Bvlgari Man".

Свежият и вдъхващ енергия аромат се предлага в шишенца от 30, 60 и 100 мл. Създаден е от калабрийски бергамот, виолетови листа и есенции от цвят на лотос. Благоуханието е комбинация от сандалово дърво и бял кашмир.

подробно...


Belle d'Opium – вълшебство от Ив Сен Лоран


Belle d'Opium – вълшебство от Ив Сен ЛоранТова лято на пазара излиза новата, осъвременена версия на легендарния парфюм на Ив Сен Лоран – Opium. Новият аромат ще се казва Belle d'Opium и ще въплъщава магията на женствеността и очарованието, граничещо с вълшебство.

Парфюмът съдържа нотки, които опияняват и примамват със своята мекост и страстност едновременно. В Belle d'Opium се чувстват нотки сандал, лилия, пачули, мандарина.

подробно...


Магията на цветната градина в Early Roses


Магията на цветната градина в Early RosesTeo Cabanel е една от най-старите френски парфюмерийни фирми. Тя започва своята работа още през 1893 г. и отново е възстановена съвсем неотдавна – през 2005 г. През септември се очаква да излезе новият аромат, пети по ред след Alahine, Oha, Julia и Méloé.

Новата тоалетна вода се казва Early Roses и въплъщава цялата прелест, свежест и чувственост на розова градина рано сутринта.

подробно...


Eternity Aqua – новият мъжки аромат на Calvin Klein


Eternity Aqua – новият мъжки аромат на Calvin KleinEternity – името на парфюм, който вече много години е познат на поклонниците на Calvin Klein. Сега британската марка пуска обновена версия за мъже, която много подходяща за горещото лято.

Eternity Aqua – новият мъжки аромат на Calvin Klein, съчетаващ в себе си деликатна свежест и мъжественост. Той съдържа в началото нотки на свежа краставица, цитрусов коктейл и водна лилия. В средата следват: съчуанска чушка, лавандула и бял кедър. Композицията завършва с нотки сандал, пачули и мускус.

подробно...


Моника Белучи е лице на новия Hypnotic Poison


Моника Белучи е лице на новия Hypnotic PoisonПрез септември Dior ще представи новата версия на своя изключително популярен парфюм Hypnotic Poison 1998, която ще носи наименованието Hypnotic Poison Eau Sensuelle и ще навява спомена за лилава орхидея.

Новият парфюм е базиран на взаимната връзка между външния вид, миризмата и вкуса. Той разрушава границата между петте чувства. В композицията се чувстват нотки жасмин, сладък валериан, горчив бадем, дамаска роза, иланг-иланг, портокал, тубероза, сандал и мускус.

подробно...


Бритни Спиърс представя новия си аромат Radiance


Бритни Спиърс представя новия си аромат RadianceБритни Спиърс ще пусне новия си парфюм Radiance на пазара през септември тази година.

Изпълнителката на "Toxic" ще пусне деветия й поред аромат в началото на есента, като по нейните думи парфюмът ще бъде "очарователна комбинация на тубероза, жасмин, портокал и диви боровинки, която е много женствена".

подробно...


Lanvin създаде най-добрият летен аромат


Lanvin създаде най-добрият летен ароматМодна къща Lanvin създаде специално за това лято аромат, който може да претендира за най-добрия цветен аромат на сезона.

Цената му е около 70 долара. Разкошното, чувствено съчетание на аромати на цъфтяща магнолия, жасмин, бяла роза са допълнени с настини нотки пачули и мускус, които превръщат Lanvin Rumeur в незабравим.

Той остава върху кожата продължително време без де се налага честото му нанасяне.

подробно...


Лейди Гага ще представи свой собствен парфюм


Лейди Гага ще представи свой собствен парфюмАмериканската поп-изпълнителка Лейди Гага ще се присъедини към клуба на знаменитостите със своя собствена марка парфюм.

Изпълнителката на хита Poker Face работи по аромат, който според близки до звездата хора ще има изключително необичайно ухание.

Парфюмът, който ще излезе на пазара навреме за Коледа, ще бъде подкрепен от силна маркетингова кампания, включително телевизионни реклами.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Валери Захов


Моден фотограф
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи