Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аромати

Аромати


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Черил Коул пуска на пазара първия си парфюм през Август 2014


Черил Коул пуска на пазара първия си парфюм през Август 2014Британската изпълнителка Черил Коул ще пусне в продажба първия си парфюм.
Черил съобщи новината в профила си в Инстаграм под снимка от рекламата на аромата. "Толкова съм развълнувана! Не издържах и трябваше да го споделя. Това е кадър от рекламата на първия ми парфюм. Казва се StormFlower и ще бъде пуснат на пазара през август", пише певицата.

подробно...


Алиша Кийс ще рекламира новото ухание на Givenchy


Алиша Кийс ще рекламира новото ухание на Givenchy Алиша Кийс стана новото лице на парфюмите на Givenchy.
Певицата сключи първия си договор за реклама на козметичен продукт с парфюмерийния отдел на френската модна къща и ще бъде лице на най-новия й аромат, който ще бъде пуснат на пазара през септември.

подробно...


Блейк Лайвли е новото лице на Gucci


Блейк Лайвли е новото лице на GucciАктрисата Блейк Лайвли не могла да повярва на новината, че е избрана за рекламно лице на новия аромат на Gucci.

подробно...


Кристен Стюарт с фотосесия за новия аромат на Balenciaga


Кристен Стюарт с фотосесия за новия аромат на BalenciagaАктрисата Кристен Стюарт засне рекламна фотосесия на новия парфюм на модната марка Balenciaga.
23-годишната актриса позира гола до кръста за черно-бялата фотосесия. По нея има само цветя, виещи се по голата и кожа. Идеята на фотографите създава много екзотична и чувствена концепция за представянето на парфюма "Rosabotanica".

подробно...


Кейти Пери представи "Killer Queen"


Кейти Пери представи "Killer Queen" Кейти Пери пусна новия парфюм от своята линия, който носи убийствено име - Killer Queen, съобщи в. "Daily Mail". Шоуто беше в бутика на Douglas в германската столица.

подробно...


Ким Кардашиян с пети аромат на пазара


Ким Кардашиян с пети аромат на пазараРиалити звездата пусна на пазара пети аромат "Pure Honey".Телевизионната знаменитост е участвала във всяка стъпка по създаването на уханието.

подробно...


Линда Еванджелиста за Loewe


Линда Еванджелиста за LoeweПреди няколко месеца стана ясно, че моделът Линда Еванджелиста ще бъде рекламно лице на новия парфюм на луксозната марка "Loewe".

подробно...


Дженифър Лопес с нов аромат


Дженифър Лопес с нов ароматНовият парфюм на певицата носи зашеметяващото заглавие JLove и ще може да бъде открит в търговската мрежа през октомври месец.

подробно...


Историята на един парфюм за Кенеди


Историята на един парфюм за КенедиЗа първи път от над 60 години парфюмът, създаден за Джон Кенеди от френски аристократ през 1937 г., беше пуснат на пазара.

подробно...


Кейт Бланшетт е новото рекламно лице на Армани


Кейт Бланшетт е новото рекламно лице на АрманиАктрисата Кейт Бланшетт подписа договор за 10 милиона долара, за да рекламира новия парфюм на "Армани", наречен "Si".

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Наталия Симеонова


Водеща на предаването на БТВ `Море от любов`
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи