Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аромати

Аромати


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Рекламата на парфюма на Бионсе е твърде секси


Рекламата на парфюма на Бионсе е твърде сексиНовата телевизионна реклама на Бионсе за парфюма й Heat е твърде гореща, за да може британските зрители да я понесат.

Рекламата получи забрана за излъчване на малкия екран през деня. Похотливият нов промоционален клип показва изпълнителката на хита Crazy in Love със секси червена рокля. Докато се отдалечава от камерата, стъпките й изгарят и тя казва: "Улови изкушението".

подробно...


Chopard празнува 150 години с нов парфюм


Chopard празнува 150 години с нов парфюмПрочутата марка Chopard отпразнува своят 150-годишен юбилей с пускането на нов аромат за мъже - Noble Vetiver.

Парфюмът символизира класическата елегантност, която спечели на Chopard световна популярност. Парфюмерийната композиция Noble Vetiver включва нотки бергамот, кардамон, чушка, червено дърво, кожа и тютюн. Ароматът е създаден от известния парфюмер Лукас Сюзак.

подробно...


Българска роза в новия парфюм на Issey Miyake


Българска роза в новия парфюм на Issey MiyakeАроматът на българска роза ще ви завладее в новия младежки парфюм на луксозна маркова парфюмерия на Issey Miyake, пише испанският вестник "Ел Мундо".

В Париж всичко е различно. Дори един облачен ден през ноември завладява с едно мистериозно и загадъчно излъчване. Дискретност и съблазняване са двете ключови думи, които описват напълно новия младежки аромат "L'Eau d'Issey Florale", който беше представен във френската столица.

подробно...


Зимна приказка от Живанши


Зимна приказка от ЖиваншиANGE OU DEMON LE SECRET и VERY IRRESISTIBLE идват със своите обновени вариации.

Два от знаменитите аромата на Givenchy се появяват в две нови лимитирани серии, специално за зимния сезон. Когато прозорците са мразовити, огънят обгръща с топлина и изпълва стаята с златната светлина на зимното слънце. Заснежено дърво, мразовито слънце и топла камина - именно такава е тихата зимна приказка на Живанши.

подробно...


Ароматът Panache вдъхновен от Сирано дьо Бержерак


Ароматът Panache вдъхновен от Сирано дьо БержеракПарфюмерийният дом DelRae представи новия аромат Panache, който е подходящ както за мъже, така и за жени.

Създаването на парфюма е вдъхновено от пиесата "Сирано дьо Бержерак" на френския драматург Едмон Ростан. Ароматът съдържа нотки от розова чушка, бергамот, есенция ром, цветове от магнолия, мускус, бял мед, кедър, жасмин, иланг-иланг, кардамон.

подробно...


Ева Лонгория: Новият ми парфюм е секси


Ева Лонгория: Новият ми парфюм е сексиЕва Лонгория-Паркър смята, че нейният парфюм е най-добрият начин да привлечеш мъж.

Звездата от "Отчаяни съпруги", която наскоро пусна на пазара новия си аромат "Eva by Eva Longoria", смята, че всички мъже по света ще обикнат парфюма й, тъй като въздейства по необикновен начин.

подробно...


Лейди Гага подписа договор с козметична компания


Лейди Гага подписа договор с козметична компанияПоп певицата Лейди Гага подписа договор за сътрудничество с американската козметична компания “Коти Инк“, с която ще разработят линия парфюми с името на звездата.

Ексцентричната изпълнителка, известна с чудноватия си моден стил, е подписала договор с козметичната фирма, с която ще създадат линия парфюми с нейното име. Първият аромат се очаква да излезе през 2012 г. Носителката на осем награди на MTV не крие желанието си да просперира в модния бизнес.

подробно...


Гай Ричи за Диор


Гай Ричи за ДиорНа официалния сайт на Диор най-накрая се появи пълната версия на късометражния филм на Гай Ричи за Диор, с участието на очарователния Jude Law и сексапилната словачка Michaela Kocianova.

В ролите са 3 главни действащи лица – мъж, жена и парфюм. В това 5-минутно филмче, геният на кинематографията е съумял умело да преплете интрига, мистериозност и страст.

подробно...


Парфюмна двойка от Givenchy


Парфюмна двойка от GivenchyМъжкият пафюм Play Givenchy не стоя дълго време без своя половинка. Появи се е и дамската версия на този бестселър Play for Her. Така вече парфюмът е в два вариянта – лек и с итензивна концентрация. Уникалното при тях е, че са във флакони имитиращи плеър, джаджа, която всеки тийнейджър държи в ръцете си. Това в съчетание с цветисто-дървесната композиция, прави новия парфюм желан от младежите и го слага в групата на "Must Have" за настъпващия сезон.

Дамският аромат се предлага във флакон от 75 мл., а мъжкият вариянт – 50 мл.

подробно...


Парфюмът на Селин Дион е вдъхновен от бременността й


Парфюмът на Селин Дион е вдъхновен от бременността йНовият парфюм на Селин Дион е вдъхновен от бременността й. Изпълнителката на “Think Twice”, която има 9-годишен син Рене-Чарлс и по-късно тази година се очаква да роди близнаци, призна, че новият й аромат е вдъхновен от личния й живот и от бременността.

“Бях във ваканция и най-вероятно, защото съм бременна, дишах по-добре от всякога. Парфюмът ми е вдъхновен от живота и почивката ми“.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Кристина Димитрова


Певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи