Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аромати

Аромати


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Джесика Симпсън представя новия си парфюм Fancy Nights


Джесика Симпсън представя новия си парфюм Fancy NightsСлед Fancy Love, американската изпълнителка Джесика Симпсън ще зарадва почитателите си с нов страхотен парфюм -Fancy Nights.

Новият парфюм ще бъде посветен на любовта, най-вече на телесната, според ados.fr.

"Любовта никога не е била толкова важна за мен така, както е сега, така че исках да го отбележа с един нов парфюм. "

подробно...


Най-новият аромат в колекцията на Estée Lauder


Най-новият аромат в колекцията на Estée LauderИсторията на новия аромат Jasmin White Moss, трети в ексклузивната лимитирана серия на Estée Lauder e потресаваща.Създаването на неговата композиция започва още през 1980 година от самата Есте Лаудер, а краят е от нейната внучка Айрин Лаудер. В този аромат Есте е искала да съчетае свежест, елегантност и нещо специфично, което да е като почерк на бранда. Неговата незавършена формула се е съхранявала в архивите на Световната Парфюмерийна Организация - IFF в продължение на близо 30 години. Айрин Лаудер, често черпейки вдъхновение от работата на своята баба открива тази формула и се влюбва в свежите и съвременни нотки на този аромат.

подробно...


Пенелопе Крус - новото лице на парфюми Трезор


Пенелопе Крус - новото лице на парфюми ТрезорИспанската перла Пенелопе Крус стана новото лице на легендарния дамски парфюм Lancome Tresor, пише испанското списание "Ел".

След впечатляващата Инес Састре и Кейт Уинслет луксозната марка избра Пенелопе за новото лице на митичния парфюм "Tresor".

подробно...


Ева Лонгория представи първия си парфюм


Ева Лонгория представи първия си парфюмАктрисата Ева Лонгория от сериала "Отчаяни съпруги" представи официално първия си аромат, който носи нейното собствено име "Eva by Eva Longoria".

Лъчезарна и красива Ева Лонгория представи уханието в ресторант Бесо в Холивуд, където бе заобиколена от своите приятелки и колежки от екрана Тери Хачър и Фелисити Хъфман.

подробно...


Нов парфюм вдъхновен от фестивала в Кан


Нов парфюм вдъхновен от фестивала в КанФренският стилист Кристоф Гийарм представи парфюма "Le Tapis Rouge" (Червен килим), вдъхновен от Международния филмов фестивал в Кан.

Парфюмът е посветен на свръх женствените жени, има аромат на цветя и беше представен по повод 63-то издание на фестивала в Кан, който ще се проведе в периода 12-23 май, пише френското издание Le Parisien.

подробно...


Дженифър Анистън представя свой собствен парфюм


Дженифър Анистън представя свой собствен парфюм Известната холивудска актриса Дженифър Анистън ще представи скоро собствения си парфюм, който носи името "Lola Vie", съобщава БГНЕС.

Актрисата, която стана известна с ролята си в сериала "Приятели", създаде собствена линия парфюми, след като отказа многобройни предложения, дошли от различни производители на парфюми, обяви Star Pulse.

подробно...


Нова версия на парфюм на Джон Галиано


Нова версия на парфюм на Джон ГалианоДжон Галиано предлага нова версия на своя дебютен парфюм John Galliano Eau de Parfum, който ще се появи през април 2010 г.

Ароматът е създаден от Joel Desgrippes. В дизайна на флакона са внесени някои промени.

Сега той е прозрачен с розово съдържания, а на самия връх - със златна капачка, на която е изобразена фирмената буква G.

Ароматът е представен с нотки лавандула, бергамот, ирис и роза.

подробно...


Рокдинозаврите Машина времени подаряват на фенове в София своя марка парфюм


Рокдинозаврите Машина времени подаряват на фенове в София своя марка парфюмВ разгара на суперуспешното си юбилейно турне - 40-години на сцена, легендите на руския рок Машина времени не престават да изненадват своите фенове.

Съвсем скоро групата пусна на пазара едноименна серия тоалетна вода за мъже, съвместно с една от най-големите парфюмерийни компании в Русия. Уникалният аромат е създаден специално за 40-годишния юбилей на руските мегазвезди, а неколцина родни късметлии ще се сдобият с него в София на 10 март, в деня на грандиозния мегаконцерт на Машина Времени в зала 1 на НДК.

подробно...


Мартин Скорсезе ще работи за Шанел


Мартин Скорсезе ще работи за ШанелЗнаменитият холивудски режисьор Мартин Скорсезе ще режисира изключителна рекламна кампания за новия мъжки аромат на модната марка Шанел.

Мъжките предложенията на популярната марка винаги са приети с ентусиазъм от страна на модните маниаци. Може би заради това от Шанел нямат угризения да използват най-скъпите и нашумели тенденции, в това число и хора, за да предложат най-доброто на пазара.

подробно...


Искате да ухаете като Кари Брадшоу? NYC ще ви помогне!


Искате да ухаете като Кари Брадшоу? NYC ще ви помогне!Актрисата от нашумелия сериал "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър представи третия си парфюм, под семплото, но внушително име NYC (Ню Йорк Сити), посочва News de Star.

Парфюмът се отличава с аромат на горски ягоди, маргаритки и ванилия, и вече може да бъде открит за продажба в магазините на Macy's на цена от 26 евро.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Цветелина Грахич


Вокалистка в "Шоуто на Слави"
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи