Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аромати

Аромати


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Брус Уилис пусна на пазара свой парфюм


Брус Уилис пусна на пазара свой парфюмБрус Уилис пусна на пазара първия си парфюм, който носи името на актьора, пише БГНЕС.

Парфюмът на холивудската знаменитост е произведен от германската компания “LR Health and Beauty Products”, които определиха аромата му като тежък, мъжествен и необикновен.

Логото на "Брус Уилис" ще бъде "Умните момчета живеят вечно".

подробно...


Армани лансира новия си аромат Acqua di Gioia


Армани лансира новия си аромат Acqua di GioiaАрмани лансира своя нов аромат Acqua di Gioia - обновената версия на Giorgio Armani Acqua di Gio. Досегашния флорален парфюм е едно умело съчетание на плодови, цветни и дървестни нотки. Acqua di Gioia е с един по-различен поглед и е много вероятно новият парфюм да стане и най-известния аромат на Армани. Върховите нотки са лимон, мента, жасмин, розов пипер. Сърцевината е от божур, а базовите нотки са на кедър и захар.

Армани сравнява този аромат с образа на една силна и свободомислеща жена, която се намира в перфектна хармония с природата.

подробно...


Представиха парфюма "Мис Пучи"


Представиха парфюма "Мис Пучи"Модна къща "Емилио Пучи" представи парфюма "Мис Пучи", който е тонизиращ и същевременно чувствен.

Парфюмът има нотки на лимон от Сицилия, магнолия, роза, портокал и жасмин. Основните нюанси са ирис и кедрово дърво, според News de Stars.

подробно...


Шакира представи първия си парфюм


Шакира представи първия си парфюмПевицата Шакира вече има свой собствен аромат "S by Shakira", който представи в Испания.

Колумбийската суперзвезда е участвала активно в създаването на уханието, тъй като целяла то да крие нейния младежки дух и да стимулира въображението.

"Както се пее в една песен, парфюмът съдържа различни съставки, които заедно формират една хармония", заяви изпълнителката.

подробно...


Kenzo представя нов парфюм за мъже


Kenzo представя нов парфюм за мъжеСветовноизвестната модна къща Kenzo представи нов парфюм с името Kenzo Homme и създаден от Оливие Полж.

Парфюмът има нюанси на мента, босилек, розмарин и кедър, според Au Feminine. Дизайнът на флакона е вдъхновен от природата, така че мъжът да може да се чувства като истински Робин Худ.

подробно...


Натали Портман лице на парфюмите на Диор


Натали Портман лице на парфюмите на ДиорАктрисата Натали Портман стана лице на парфюмите на марката Диор. Дискретната красота на чаровната героиня от "Междузвездни войни" не остана незабелязана от маркетинговия отдел на Диор и те се спряха именно на нея да представя новата гама парфюми.

За първи път Портман става лице на козметична марка и се присъединява към Шарън Стоун, Чарлийз Терон и Джъд Лоу, които също са били лица на Диор в миналото.

подробно...


Холи Бери представя нов парфюм


Холи Бери представя нов парфюмХоливудската актриса Холи Бери ще представи третия си парфюм, само пет месеца след представянето на предишния.

Новият парфюм с цветни мотиви ще се нарича Reveal, според FemaleFirst. Хали Бери заяви, че е изключително изненадана от успеха, на който се радват останалите й два парфюма. Първият, Хoли представи на пазара преди година, а вторият -Pure Orchid, преди пет месеца.

подробно...


Bleu, новият мъжки парфюм на Chanel


Bleu, новият мъжки парфюм на ChanelChanel ще представи това лято на пазара "Bleu" (синьо), нов парфюм, посветен на мъжете, с екстракт от портокали и лимони.

За да създаде този парфюм, толкова свеж и елегантен по своята същност, френската модна марка е прибегнала към услугите на парфюмера Жак Полж и режисьора Мартин Скорсезе, съобщава "Паризиен".

подробно...


Даян Крюгер ще бъде лицето на нов парфюм на Calvin Klein


Даян Крюгер ще бъде лицето на нов парфюм на Calvin KleinСлед като беше лице на последния козметичен крем на L'Oreal, красивата германска актриса Даян Крюгер ще стане лице и на новия парфюм на Calvin Klein - Beauty.

Крюгер, която ще участва в кампаниите за промотиране на парфюма тази есен, се присъедини към клуба на красивите жени, които бяха рекламни лица на марката Calvin Klein.

подробно...


Кайли Миноуг представя нов парфюм


Кайли Миноуг представя нов парфюмАвстралийската изпълнителка Кайли Миноуг се готви да представи новия си парфюм в чест на противоречивата Мария-Антоанета, който ще бъде наречен Pink Sparkle (Розова искра).

Новият продукт ще бъде по рафтовете в магазините от 1 юли 2010 г., посочва Mimi Frou. Парфюмът е вдъхновен от луксозното розово шампанско, което много трудно може да бъде открито.

Той ще бъде предлаган във флакони от 15 и 30 мл.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Елена


Участничка в Big Brother 2
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи