NIVEA Double Effect дезодорант има нов деликатен и свеж аромат - White Senses

 NIVEA Double Effect Новият дезодорант от серията NIVEA Double Effect - White Senses, е с нов деликатен и свеж аромат. Спреят осигурява надеждна 24-часова защита от изпотяване и помагат за по-гладко бръснене на подмишниците, като запазва кожата мека и нежна по-дълго време. Ароматът на дезодоранта е комбинация от бергамот, фрезия, лилия, жасмин, топъл мускус и сандалово дърво.

Продуктите от серията NIVEA Double Effect съдържат екстракт от авокадо и липиди, които омекотяват космите под мишниците, като по този начин ги правят по-тънки и не се съпротивляват при бръснене. Високото съдържание на подхранващи съставки прави кожата мека и бръснарското ножче се плъзга по кожата, като позволява бръсненето да става възможно най-близко до косъма. Така кожата остава гладка по-дълго време.

НОВО! – Double Effect White Senses спрей

•Съдържа три пъти повече подхранващи съставки от обикновените дезодоранти
•Съдържа екстракт от авокадо, което прави кожата по-гладка и мека
•Прави космите под мишницата по-тънки, което позволява бръсненето да е по-близо до корена и така удължава периодите между обезкосмяването
•Има изключително свеж аромат – по-цветен, по-зелен и с по-силен мирис на мускус. Смес от натурални съставки на бергамот, фрезия, лилия, жасмин, топъл мускус и сандалово дърво.
•Предлага целодневна защита
•Не съдържа алкохол, оцветители и консерванти

NIVEA Double Effect Violet Senses спрей

С аромат на смес от натуралните съставки зелени маслини, бамбукови листа и зелен мускус с нежни дървесни нотки