Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни ревюта

Модни ревюта


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Модно авеню "The Day After Tomorrow" представи абитуриентски и булчински рокли на русенски фирми


Модно авеню "The Day After Tomorrow" представи абитуриентски и булчински рокли на русенски фирмиЗа втора поредна година в Канев център при Русенски университет се състоя Модно авеню „The Day After Tomorrow“ - изложение и модно шоу.

подробно...


"Ледената кралица" в зимната приказка на Поля Кинова


"Ледената кралица" в зимната приказка на Поля КиноваНа изискано модно събитие на 13 февруари 2019г. в „София Хотел Балкан“, дизайнер Поля Кинова представи своята последна колекция от сватбени и официални тоалети за 2019г. – „Ледената кралица“.

подробно...


Радослава Лазарова показа уникална авторска дантела


Радослава Лазарова показа уникална авторска дантелаРадослава Лазарова, дизайнер на модна къща „Блинк“ представи уникална авторска дантела. Саня Борисова беше специален гост на пресконференция, по време на която Радослава Лазарова демонстрира част от творческия процес на своята работа и показа ревю с избрани булчински и официални рокли. Проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода и водещ на пресконференцията, представи талантливата млада дизайнерка и акцентира върху предишни нейни изяви и постижения, с които Радослава Лазарова е заявила убедително присъствие на модната сцена.

подробно...


Топмодели на ревюто на мъжката колекция на Версаче в Милано


Топмодели на ревюто на мъжката колекция на Версаче в МиланоМоделите Бела Хадид, Емили Ратайковски и Кая Гербер се включиха в ревютата в Милано, Италия, за представянето на мъжката колекция на Versace за сезон Есен/Зима 2019. Те бяха единствените жени, представени в шоуто в събота, по време на Седмицата на модата в Милано.

подробно...


Изложението Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019 с атрактивни идеи за сватбата


Изложението Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019 с атрактивни идеи за сватбатаЕдинадесетото издание на най-голямото в България сватбеното изложение – Balkanica Wedding & Honeymoon Expo 2019 – ще се проведе на 19 и 20 януари 2019 г. в Sofia Hotel Balkan. По традиция в началото на годината събитието привлича интереса на двойките, на които предстои сватба и в рамките на два дни ги среща с различни представители на бранша. Организатор на изложението е фирма „Експолайн“ ООД – представлявана от Анета Пени и Ирини Батзака.

подробно...


Най-голямото сватбено изложение в България започва след борени дни в София


Най-голямото сватбено изложение в България започва след борени дни в СофияВече стана традиция в началото на всяка година сватбеното изложение Balkanica Wedding & Honeymoon Expo да привлича интереса на двойките, решили да сложат начало на съвместния си живот и да организират сватба. За единайсети пореден път Sofia Hotel Balkan ще бъде домакин на събитието, което ще се проведе на 19 и 20 януари 2019 г. Най-голямото сватбено изложение в страната се организира от „Експолайн“ ООД – Анета Пени и Ирини Батзака.

подробно...


Бляскав ревю-спектакъл за "БГ Модна Икона 2018"


Бляскав ревю-спектакъл за "БГ Модна Икона 2018"Десетото юбилейно издание на наградите „БГ модна икона'' по традиция включваше стилен ревю-спектакъл, в който и тази година бяха представени актуални модни колекции. В събитието участваха български дизайнери и модни къщи, носители на Златна игла, както и студенти на проф. Любомир Стойков от Национална художествена академия, специалност „Мода”. По време на спектакъла за първи път в България беше показано ревю с метални рокли – творби на българския скулптoр Живко Седларски – специален гост на „БГ модна икона 2018“. Той пристигна от Франция по покана на проф. Любомир Стойков и показа изящни пластики от серията „Роклята“, които разкриват по оригинален начин връзката между модата и скулптурата.

подробно...


Стил и красота в спектакъла на "БГ Модна Икона"


Стил и красота в спектакъла на "БГ Модна Икона"Призът „БГ модна икона'', който се присъжда от Академията за мода, ще бъде връчен за десета поредна година. Официалната церемония по награждаването на най-стилните и успели българи ще се състои на 12 декември във Витоша Парк Хотел. Десетото юбилейно издание на наградите „БГ модна икона'' по традиция включва стилен ревю-спектакъл, в който и тази година ще бъдат представени актуални модни колекции. В събитието ще участват български дизайнери и модни къщи, носители на Златна игла, както и студенти на проф. Любомир Стойков от Национална художествена академия, специалност „Мода”. По време на спектакъла за първи път в България ще бъде показано ревю с метални рокли – творби на българския скулптoр Живко Седларски, който пристига от Франция специално за събитието.

подробно...


Диляна Матеева представи България на Седмицата на модата в Гърция


Диляна Матеева представи България на Седмицата на модата в ГърцияДиляна Матеева и нейният моден бранд Art.Look представиха колекция Fashion Melody в Атина по време на Athens Xclusive Designers Week – AXDW. Талантливата млада дизайнерка реализира първото българско участие на официалната международна седмица на модата в Гърция. Тя се състоя от 31 октомври до 4 ноември 2018 г., като Диляна Матеева присъства на голяма част от ревютата, включително и това на големия ливански дизайнер – Зухаир Мурад. Досега AXDW има общо 24 издания (по две годишно), а на сцената й са представяли колекции прочути в целия свят дизайнери и модни къщи като Вивиън Уестууд, Емануел Унгаро, Ескада, Крициа, Кашарел, Ги Ларош, Марите и Франсоа Жирбо и други.

подробно...


Christian of Roma с невероятно фризьорско шоу на SFW с участието на Bridal Fashion


Christian of Roma с невероятно фризьорско шоу на SFW с участието на Bridal FashionЗа пореден пети сезон, Christian of Roma в лицето на Елена Кристиано е партньор на грандиозното събитие Sofia Fashion Week и в последния му сезон отново предстви невероятните таланти като маестро Северио Палма и изявени български и японски коафьори.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Росен Петров


телевизионен водещ и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи