Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни ревюта

Модни ревюта


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Намигване към бъдещето с футуристични тоалети


Намигване към бъдещето с футуристични  тоалети„Вечер на стила: футуристичен шик“ бе четвъртата тема от социално-културния проект на Академията за мода. Събитието се състоя на 7 септември 2022 година (сряда) в галерия „Милениум“, а носителите на „Златна игла“, както и други талантливи дизайнери, показаха свои произведения посветени на темата.

подробно...


Блясък, стил и красота ще залеят морската ни столица по време на ежегодния моден форум - Фестивал на Модата и Красотата 2022


Блясък, стил и  красота ще залеят морската ни столица по време на ежегодния моден форум - Фестивал на Модата и Красотата 2022За петнадесета поредна година морската ни столица става домакин на един от най-престижните и грандиозни модни форуми в България - Фестивал на Модата и Красотата 2022, организиран и продуциран от модна и ивент агенция VIP Fashion Group.

подробно...


Вечерта на стила покори с изисканост и артистизъм


Вечерта на стила покори с изисканост и артистизъмСоциално-културният проект на Академията за мода „Вечери на стила“ този път бе вдъхновен от белия цвят. Ценители на изисканото облекло и елегантността се обединиха в столичната галерия „Милениум“ под мотото „Нека да е бяло!“. Лятното модно парти покори всички със своята изисканост и артистизъм.

подробно...


Модна къща БАНДЕРОЛ с модно ревю на седмица на модата в Дубай


Модна къща БАНДЕРОЛ с модно ревю на седмица на модата в ДубайОт 23 до 26 юни 2022 г., Световният Търговски Център в Дубай беше домакин на Седмицата на модата - VIE Fashion Week S/S 2022. В последната, завършваща Гала вечер, Модна Къща БАНДЕРОЛ - България имаше удоволствието да открие модните дефилета.

подробно...


Мини или макси: Как Академията за мода отговори на вечния въпрос?


Мини или макси: Как Академията за мода отговори на вечния въпрос?Състоя се второто събитие от новия социално-културен проект на Академията за мода – „Вечери на стила“. Този път то беше посветено на темата „Мини или макси?“ - една от вечните дилеми за дрескода на всяка жена. Водеща на събитието беше Вероника Стефанова – Мис България Свят 2017 и лице на „Златна игла 2021“, която даде начало на изисканото парти в рокля на модния бранд „Блинк“ с дизайнер Радослава Лазарова. Топмоделът сияеше в тоалет в стил „Мерилин Монро“ с изящна комбинация от авторска дантела, коприна, глитер и френска дантела.

подробно...


Радослава Лазарова представи колекция "Obsession" 2023


Радослава Лазарова представи колекция "Obsession" 2023Ревю-спектакълът на „БГ модна икона 2022“, който се състоя на 28 април във „Витоша Парк хотел“, беше закрит от модна къща „Блинк“ с дизайнер Радослава Лазарова. Специално за гостите на събитието, непосредствено преди церемонията по награждаването на най-стилни и успели българи, брандът представи своята последна колекция “Obsession" 2023.

подробно...


Албена Александрова представи малката черна рокля на "Мадам Рошав"


Албена Александрова представи малката черна рокля на "Мадам Рошав"Ревю-спектакълът на годишните награди за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона 2022“ беше открит от дизайнерката Албена Александрова – трикратна носителка на „Златна игла“. Вдъхновена от вечната класика на „малката черна рокля“ претвори идеята чрез елегантни дантели, секси деколтета, нестандартни отвори, благородно копринено кадифе, асиметрии и различни дизайнерски хрумки.

подробно...


Утвърдени дизайнери показаха най-новите си предложения


Утвърдени дизайнери показаха най-новите си предложенияПо време на тринадесетото издание на годишните награди за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона 2022" се състоя бляскав ревю-спектакъл на Академията за мода. Преди началото на ревю-спектакъла проф. Любомир Стойков връчи сертификатите на новите стипендианти на „Златна игла” - Иванина Иванова и Рая Виктор, студенти по моден дизайн от Националната художествена академия. След награждаването, по покана на проф. Стойков, те и още няколко негови студенти, показаха свои произведения: Кирил Бучакчийски, Мейчи Джоу, Ива Георгиева, Рая Виктор и Иванина Иванова.

подробно...


Pronovias представи колекция Versailles 2023 в Барселона


Pronovias представи колекция Versailles 2023 в БарселонаСлед 2-годишна пауза испанския гигант - Pronovias закри Barcelona Bridal Fashion Week с уникално ревю, перфектна организация и гала в музея на изкуствата в Барселона.

подробно...


Грандиозен успех на благотворителното "Ревю с кауза"


Грандиозен успех на благотворителното "Ревю с кауза"За първи път се състоя благотворително събитие „Ревю с кауза“ на 13 април 2022 година (сряда) в Гранд хотел „Милениум“, което бе организирано от Фондация „Мечта за дете“ с председател Ивелина Рускова.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Велизар Соколов – Заки


Певец и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи