Модно авеню "The Day After Tomorrow" представи абитуриентски и булчински рокли на русенски фирми

За втора поредна година в Канев център при Русенски университет се състоя Модно авеню „The Day After Tomorrow“ - изложение и модно шоу.

Модно авеню

15 момичета и 15 момчета, които тази година завършват средното си образование, влязоха в ролята на модели и дефилираха на модното авеню в събота вечер.

Модно авеню

Абитуриентите представиха колекции дамски и мъжки официални облекла, подходящи за абитуриенти и младоженци. За грима, прическите и маникюра се погрижиха коафьорите и гримьорите от салоните на Нина Йорданова. Сред марките, които показаха свои модели бяха модна къща Елена Христова, Адриана Рика, Елиза, Виконте, Hard Fashion и др.

В модното изложение участваха общо 37 фирми – както модни къщи, така и сватбени агенции, фотографи, видео оператори, диджеи, ресторантьори и сладкари, фирми за кетъринг, фризьори, гримьори, стилисти, дизайнери, производители и търговци на стоки за украса и забавление.

Модно авеню

Членове на студентските клубове на Русенския университет помагаха на абитуриентите да се ориентират в различните специалности, по които се извършва обучение във висшето училище. По време на тричасовото ревю бяха раздадени много награди за абитуриенти и младоженци, предоставени от фирмите - участници.

Модно авеню

За доброто настроение се погрижиха Илия Луков, Йордан Марков, Freedom Dance Studio, ФА "Русчуклийче" и Детска Вокална група "Слънце".