Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни ревюта

Модни ревюта


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Български бранд ще участва в модно ревю в Милано


Български бранд ще участва в модно ревю в МиланоБългарският бранд Wolf Walley отново ще участва в ревютата на AUTORIGOLDI INTERNATIONAL FASHION WEEK, която ще се проведе в Милано на 26.02.2023 по време на Milan Fashion Week 2023. Това сподели за Fashion.bg Милена Петрова, собственик и дизайнер на марката. Тя ще представи своята колекция, вдъхновена от Япония.

подробно...


Стилно и бляскаво Академията за мода почете паметта на Вивиън Уестууд


Стилно и бляскаво Академията за мода почете паметта на Вивиън УестуудАкадемията за мода почете паметта на емблематичната британска дизайнерка Вивиън Уестууд, която на 81-годишна възраст почина в самия край на 2022 година. Това се случи по време на социално-културния проект „Вечери на стила“. Носители на „Златна игла“ и други талантливи модни дизайнери, коафьори и гримьори презентираха тоалети, вдъхновени и посветени на британската дизайнерка в столичната галерия „Милениум“.

подробно...


Радостната мода триумфира в навечерието на Коледа


Радостната мода триумфира в навечерието на КоледаСоциално-културният проект на Академията за мода „Вечери на стила“ организира финалното си събитие за изминаващата година. В столичната галерия „Милениум“ ценителите на модата се насладиха на предложенията на дизайнерите, които бяха посветени на темата „радостното облекло“. Водеща на партито беше Екатерина Свечева – лице на „Златна игла 2022“, инфлуенсър и топмодел.

подробно...


Бляскаво модно шоу на Чарлино в Дубай


Бляскаво модно шоу на Чарлино в ДубайВ началото на декември Чарлино събра на лъскаво модно шоу приятели, гости и клиенти в емблематичния за емирствата хотел Palazzo Versace Dubai. Сред гостите на събитието бяха Lara Tabet, тв водеща филантроп, Antoni Rubel, собственик на Middle East Fashion Week, Негово превъзходителство Mr Yaqoob Al Ali. Кралсото семейство бе представено от негово височество Шейх Джума Ал Мактум. Българският консул Кирил Апостолов и съпругата му също бяха забелязани сред официалните гости на събитието, както и Софи Маринова, близка приятелка на Чавдар Иванов и Първолета Чавдарова-Летиция и редица знаменитости от арабския свят като Karim Usama, Issam Balalioui, Gyu Manoukian, Mariam Hussein, Dr. Nihal Affan, Leyla и др.

подробно...


Впечатляващи предложения от "Mia Touché"


Впечатляващи предложения от "Mia Touché"Мария Радославова, която получи „Златна игла 2022“ в категория „Аксесоари“, презентира колекция от стилни чанти, които са изработени от висококачествени естествени материали в комбинация с колани и дръжки, които перфектно прилягат на стилни костюми, рокли и всекидневни аутфити. По време на гала-вечерта аксесоарите бяха представени в минималистични облекла, които подчертават женското тяло.

подробно...


Носителите на "Златна игла 2022" изпратиха послания за стил и красота


Носителите на "Златна игла 2022" изпратиха послания за стил и красотаНай-авторитетното отличие за мода в България – „Златна игла 2022“, беше връчено на бляскава церемония, организирана от Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков. Победителите бяха в следните категориите: „Най-добър млад дизайнер“, „Абитуриентска мода“, „Аксесоари“, „Булчинска мода“, „Уникална мода“, „Модна къща на годината – дамска мода“, „Модна къща на годината – мъжка мода“ и „Дизайнер на годината“. Тази година Академията за мода, освен че връчи приза „Златна игла“, удостои и две категории със своите годишни награди, а именно „Моден фотограф“ и „Моден гримьор“. Всички те бяха избрани от 30-членно компетентно жури, което се състои от водещи модни и лайфстайл журналисти от електронните и печатните медии.

подробно...


След броени дни ще разберем новите носители на "Златна игла"


След броени дни ще разберем новите носители на "Златна игла"Традицията повелява преди церемонията за Златната игла във внушителен ревю-спектакъл своите най-нови модни творения да покажат изтъкнати български дизайнери и модни къщи. Този път вечерта ще бъде открита с индивидуално дефиле на лицето на „Златна игла 2022“ Екатерина Свечева, която ще бъде в тоалет на София Борисова – трикратен носител на „Златна игла“. Ревю-спектакълът ще започна с колекция Vogue by Doroteya Borisovа на модна къща Romantika Fashion, с дизайнер Доротея Борисова.

подробно...


Впечатляващо модно шоу на Чарлино по време на Bursa Fashion Week


Впечатляващо модно шоу на Чарлино по време на Bursa Fashion WeekНа 22 и 23 октомври се проведе Bursa Fashion Week в Бурса, Турция, в най-престижния хотел на града Челик Палас и неговата VIP секция Ататюрк Палас. Българският моден бранд Чарлино получи специална покана за участие и представи България и българската мода с впечатляващо модно шоу. Поканата беше отправена от госпожа Ясерин Доган към Българска модна асоциация, която препоръча Чарлино като един от най-добрите български брандове с тридесет и три годишна история и активен член на асоциацията. В знак на приятелство „Чарлино“ изработи колекцията си с материали изцяло от турски производители.

подробно...


Оригиналният моден дизайн: Величие и разкош


Оригиналният моден дизайн: Величие и разкошСоциално-културният проект на Академията за мода „Вечери на стила“ този път бе вдъхновен от уникалната мода. Ценители на изисканото облекло и елегантността се обединиха в столичната галерия „Милениум“ и се насладиха на предложенията на дизайнерите, които бяха посветени на темата „уникалната мода“.

подробно...


Българският бранд Чарлино със специална покана да представи колекция на Bursa Fashion Week


Българският бранд Чарлино със специална покана да представи колекция на Bursa Fashion WeekБългарският моден бранд Чарлино получи специална покана от Bursa Fashion Week да представи България и българската мода на престижното международно събитие в Бурса с модно ревю на 22 октомври 2022. Поканата беше отправена към Българска модна асоциация, която препоръча Чарлино като един от най-добрите български брандове с тридесет и три годишна история и активен член на асоциацията. Фирмата произвежда официални бутикови дамски и мъжки облекла, които се продават и са предпочитани от клиенти в България и в дестинации като Дубай, Миконос, Лондон, Барселона и др.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Теодора Колчева


Лицензиант на Mrs Galaxy за България
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи