Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни ревюта

Модни ревюта


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Н.В. Цар Симеон II и Царица Маргарита бяха домакини на ревю на традиционни костюми от 14 държави


Н.В. Цар Симеон II и Царица Маргарита бяха домакини на ревю на традиционни костюми от 14 държавиВ парка на дворец „Врана“ Н.В. Цар Симеон II и Царица Маргарита бяха домакини на „Art4diplomacy“ – ревю на традиционни костюми от различни страни. Организатори на събитието са посолството на държавата Палестина и българската художничка Петя Илиева. По време на събитието бяха представени национални носии от 14 държави, сред които Палестина, Индонезия, Иран, Азербайджан, Индия, Мароко, Мексико, Куба, Судан, Япония и др.

подробно...


Фестивал на модата и красотата - ВАРНА 2020 ще представи актуални модни колекции


Фестивал на модата и красотата - ВАРНА 2020 ще представи актуални модни колекцииМорската ни столица ще бъде домакин на тринадесетото издание на един от най-престижните модни форуми в България - Фестивал на модата и красотата - ВАРНА 2020. Организатор и продуцент на ежегодното събитие е модна агенция VIP Fashion Group, чийто екип подготвя грандиозен спектакъл по повод - 15 – години от създаването на агенцията, както и от провеждането на конкурса Мис Варна през далечната 2005г.

подробно...


Носители на "Златна игла" с ревю-спектакъл в чест на новата дизайнерска генерация


Носители на "Златна игла" с ревю-спектакъл в чест на новата дизайнерска генерацияВ чест на първата церемония по връчване на наградите „Изгряваща звезда 2020“ Академията за мода организира бляскав ревю-спектакъл. По покана на нейния председател преди да бъдат връчени отличията на най-перспективните млади дизайнери, по едно свое предложение показаха вече утвърдените модни творци, носители на най-престижния приз за мода в България – „Златна игла“.

подробно...


Ревю-спектакълът за „Изгряваща звезда 2020“ показа стил и красота


Ревю-спектакълът за „Изгряваща звезда 2020“ показа стил и красотаСпециално за първото издание на годишните награди за най-перспективни млади дизайнери „Изгряваща звезда 2020“, Академията за мода организира бляскав ревю-спектакъл непосредствено преди церемонията. Награждаването се проведе във „Витоша Парк Хотел“ по време на лятното събитие Summer Fashion, на което по традиция гостите се наслаждават на най-актуалните за сезона предложения на изявени модни брандове и дизайнери.

подробно...


Фестивал на модата и красотата - Варна 2020 ще се проведе на 26 август


Фестивал на модата и красотата - Варна 2020 ще се проведе на 26 августЗапочна организацията на тринадесетото поредно издание на Фестивала на Модата и Красотата - Варна 2020. Събитието ще се проведе на 26 август в лятната градина на комплекс Морско Казино - Варна, където се очаква да присъстват над 300 гости от цяла България.

подробно...


Академията за мода за първи път присъжда наградата "Изгряваща звезда 2020"


Академията за мода за първи път присъжда наградата "Изгряваща звезда 2020"За първа година Академията за мода ще присъди наградата „Изгряваща звезда“ (“Rising Star Award”) на най-добрите български млади дизайнери. Студенти по мода и млади модни творци ще бъдат удостоени с приза по време на традиционното лятно събитие Summer Fashion на изискана церемония във „Витоша Парк Хотел“.

подробно...


Ревю-спектакълът за „Златна игла 2020“ показа уникална мода


Ревю-спектакълът за „Златна  игла 2020“ показа уникална модаПищен ревю-спектакъл на Академията за мода показа актуални колекции, селектирани специално за официалното събитие по повод връчването на наградите „Златна игла 2020“.

подробно...


Моден шоу спектакъл "ЕТНО ЖЕНА" на 8 март в Русе


Моден шоу спектакъл "ЕТНО ЖЕНА" на 8 март в РусеНа 8 март в зала ОЗК "Арена" в Русе ще се проведе благотворителен моден шоу спектакъл с участие на 80 ЕТНО жени, които ще дефилират за кауза и с мисия! 80 русенки, които не са професионални модели ще представят облекла с етно мотиви на модна къща Елена Христова. Лица на колекцията са Весела Григорова (Мис Русе 2018) и Denitsa Markova (Мис Русе 2019).

подробно...


Модно изложение и ревю-спектакъл за абитуриенти се проведоха в Русе


Модно изложение и ревю-спектакъл за абитуриенти се проведоха в РусеВ Русе се състоя третото издание на модното изложение и ревю-спектакъл „The Day after Tomorrow” /„След утрешния ден“/. То се проведе в Канев център и беше организирано от Русенския университет, в партньорство с Фризьорски Център Нина Йорданова и хотел „Теодора Палас“.

подробно...


Поля Кинова представи колекция 2020 сватбени и официални рокли „ОДИЛИЯ“


Поля Кинова представи колекция 2020 сватбени и официални рокли „ОДИЛИЯ“Дизайнер Поля Кинова представи своята нова колекция от сватбени и официални тоалети „ОДИЛИЯ“ на 20 февруари 2020 г. в хотел „Балкан“.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Кали


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи