Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни ревюта

Модни ревюта


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


"БГ МОДНА ИКОНА 2022" дава шанс на най-добрите дизайнери


"БГ МОДНА ИКОНА 2022" дава шанс на най-добрите дизайнериПрестижният конкурс „БГ модна икона 2022” ще се проведе в края на месец април, веднага след Великденските празници. Експертният съвет на Академията за мода, включващ изявени лайфстайл, модни и светски журналисти, и редактори от водещите печатни и електронни медии, вече направи своите предложения за номинации на най-стилните и успели българи през изминалата година. Както досега, критериите известни български личности да получат статут на БГ модна икона, са качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация.

подробно...


Обществени личности помагат на националната кампания "Роди дете в България"


Обществени личности помагат на националната кампания "Роди дете в България"Фондация „Мечта за дете“ с председател Ивелина Рускова организира с подкрепата на Академията за мода първото по рода си благотворително събитие - „Ревю с кауза“, което ще се състои на 13 април 2022 година (сряда) в Гранд хотел „Милениум“.

подробно...


Колекция 2022 на Vera Wang стъпи в България с приятелско TRUNK SHOW


Колекция 2022 на Vera Wang стъпи в България с приятелско TRUNK SHOWКолекция 2022 на световноизвестната дизайнерка – Вера Уонг бе представенa в България в бутик Bridal Fashion – официален представител на марката за България.

подробно...


Носителите на приза "Златна игла 2021" показаха най-новите си колекции


Носителите на приза "Златна игла 2021" показаха най-новите си колекции По време на официално събитие в хотел „Рамада София“ бяха връчени Годишните награди на Академията за мода „Златна игла 2021“. Победителите в петте категории: „Най-добър млад дизайнер“, „Моден фотограф“, „Моден гримьор“, „Модна къща на годината“ и „Дизайнер на годината“ бяха избрани от 30 членно компетентно жури, което се състои от водещи модни и лайфстайл журналисти от електронните и печатните медии.

подробно...


Уникални колекции на гала спектакъла „Златна игла 2021“


Уникални колекции на гала спектакъла „Златна игла 2021“Дизайнери и модни къщи представиха най-новите си предложения по време на ексклузивния ревю-спектакъл на Академията за мода, предхождащ официалната церемония за връчването на наградите „Златна игла 2021“.

подробно...


Респект и овации на церемонията "Златна игла 2021"


Респект и овации на церемонията "Златна игла 2021"Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков организира стилно ексклузивно събитие за връчването на най-авторитетнoто отличие за мода в България – „Златна игла 2021“. С изключително престижната награда „Дизайнер на годината“ бе удостоена Радослава Лазарова. Отличието „Модна къща 2021“ отиде при „Алегра“ с дизайнер Радостина Илиева. Победителите в останалите категории са: Костадин Кръстев – Коко - „Модна фотография“, Елиза Попова отнесе приза за „Моден грим“, а Златна игла за „Най-добър млад дизайнер“ за 2021 година получи Антон Узунов. Любопитно е, че това е втората „Златна игла“ на Радослава Лазарова (първата й беше връчена преди няколко години за най-добър млад дизайнер), Елиза Попова за втори път става гримьор на годината, а Костадин Кръстев – Коко за трети път е награден със „Златна игла“ в категорията „Модна фотография“.

подробно...


Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 22: Кристиан Сириано връща блясъка в Ню Йорк


Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 22: Кристиан Сириано връща блясъка в Ню ЙоркКристиан Сириано даде началото на Седмицата на модата в Ню Йорк с богат блясък, изпълнен с надиплени вечерни рокли и елегантни костюми в неонови нюанси, представени от приобщени и разнообразни модели.

подробно...


Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 22: Каролина Ерера празнува 40 години в модата


Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 22: Каролина Ерера празнува 40 години в модатаЗа пролет/лято 2022 творческият директор на Каролина Ерера Уес Гордън отпразнува четиридесет годишното присъствие на бранда в модата в базираното в Ню Йорк ателие House of Herrera с декадентска колекция, изпълнена със смели ярки бални рокли.

подробно...


Арабски блясък, парижки шик и Африка са новите вдъхновения за 2022 година от световните дизайнери в Bridal Fashion


Арабски блясък, парижки шик и Африка са новите вдъхновения за 2022 година от световните дизайнери в Bridal FashionВ годината на завръщането към новия моден живот, дефилетата на световноизвестните дизайнери впечатляват с ентусиазъм, оптимизъм и жажда за празник и красиви моменти.

подробно...


Седмица на модата в Ню Йорк: Колекция на Khaite


Седмица на модата в Ню Йорк: Колекция на KhaiteСъздадена като ода на Ню Йорк и търсене на новости, Khaite представи контрастни текстури и кройки за своята колекция „Till Tomorrow“ („До утре“). Разположени в затъмнен склад с писта, заобиколена от дървета и бръшлян, моделите преминаха през мрачно осветление, което накратко подчертаваше блясъците и структурите, характеризиращи колекцията Пролет/Лято 2022.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Елена


Участничка в Big Brother 2
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи