Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни колекции

Модни колекции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Нови булчински рокли 2022 в Bridal Fashion


Нови булчински рокли 2022 в Bridal FashionНай-новите колекции на световноизвестните дизайнери – Vera Wang, Pronovias, Milla Nova, Marchesa, Randy Fenoli, Modeca са вече в бутик Bridal Fashion – официален представител на брандовете за България.

подробно...


Модна къща Alegra с участие в най-голямото изложение за абитуриенти


Модна къща Alegra с участие в най-голямото изложение за абитуриентиНай-голямото изложение „Моден салон – абитуриенти” - 2022 се завръща в Мол „Парадайс“. Това е единственото място в България, където едновременно участват най-известните български дизайнери и модни къщи с абитуриентски колекции за 2022 година. На него ще може да разгледате най-новите предложения на модния бранд Alegra (носител на „Златна игла 2021“ в категория „Модна къща на годината“) с дизайнери Радостина Илиева и Галя Долапчиева в периода между 3-ти (четвъртък) и 8-ми (вторник) март.

подробно...


Нова колекция Sherri Hill 2022 е налична в Брилянтин, гр. Бургас


Нова колекция Sherri Hill 2022 е налична в Брилянтин, гр. БургасНовата колекция абитуриентски рокли на Sherri Hill 2022 е налична в Брилянтин, гр. Бургас. Sherri Hill е една емблема за висок стил и класа. Абитуриентските рокли на Sherri Hill съчетават всичко красиво в едно - ослепителен сексапил и елегантен дизайн.

подробно...


Колекция пролет/лято 2022 на Прабал Гурунг, посветена на американската жена


Колекция пролет/лято 2022 на Прабал Гурунг, посветена на американската женаПрабал Гурунг внесе цвят и енергия в Седмицата на модата в Ню Йорк с колекцията си пролет/лято 2022 като преобрази женствените силуети и показа виждането си за съвременната американка.

подробно...


Джейсън Ву пролет/лято 2022, вдъхновен от изкуството на художественото майсторство


Джейсън Ву пролет/лято 2022, вдъхновен от изкуството на художественото майсторствоДжейсън Ву се завърна на модния подиум в Седмицата на модата в Ню Йорк за пролет/лято 2022 с елегантна, бляскава колекция, показваща красотата на цветята.

подробно...


Колекция пролет/лято 2022 на Том Браун


Колекция пролет/лято 2022 на Том БраунТом Браун е дизайнер, известен със своите ефектни подиуми и творби, които съчетават страст към класицизма и прецизност към детайлите.

подробно...


Kолекцията Пролет/Лято 2022 на Snow Xue Gao


Kолекцията Пролет/Лято 2022 на Snow Xue GaoКак се правят цветя за пролетно новаторство? Просто попитайте дизайнерката Сноу Гао, която за колекцията си пролет/лято 2022 не се подчинява на фразата, известна от „Дяволът носи Прада

подробно...


Колекция Пролет/Лято 2022 на threeASFOUR


Колекция Пролет/Лято 2022 на threeASFOURthreeASFOUR проучи как нашите чакри могат да бъдат вдъхновени от чувството ни за мода. Колекцията е озаглавена „Кундалини“ на индуската концепция за формата на божествената женска енергия, за която се смята, че се намира в основата на гръбначния стълб.

подробно...


Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 22: Камила Пурши


Седмица на модата в Ню Йорк Пролет/Лято 22: Камила ПуршиКолекцията на Камила Пурши пролет-лято 2022 празнува младостта и чувствеността. Изработена е от италиански креп и кадифе, като основната тема са цветята.

подробно...


INSIDE US - оригинален синтез от улична мода и авангард


INSIDE US - оригинален синтез от улична мода и авангардИталианският моден бранд LA HAINE INSIDE US представи авангардна колекция мъжка и дамска мода на четиринадесетото издание на бляскавия моден форум - Фестивал на Модата и Красотата 2021 в гр.Варна!

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мария Силвестър


Модел, водеща и актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи