Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Списание Coiffure Beauty на 4 години!


Списание Coiffure Beauty на 4 години!През март списанието навършва 4 години и ще зарадва своите читатели с повече страници и по-голям формат на изданието.

На корица на празничния ни брой е господарката на ефира Алекс Енева. „Свободата за мен е да мога да правя това, което искам и обичам. Да работя каквото ми е приятно, а не защото трябва“ – споделя с нас атрактивната адреналинка. Повече за нея и участието й в телевизионното предаване „Господари на ефира” може да прочетете в интервюто й за списание Coiffure Beauty.

подробно...


Мишел Обама ще украси корицата на "Вог" през март


Мишел Обама ще украси корицата на "Вог" през мартКорицата на мартенското издание на Вог в САЩ е посветено на Мишел Обама. Така тя става втората Първа дама, която е на корицата на модно списание, съобщава самото издание на интернет сайта си.

Съпругата на новия американски президент е снимана в рокля без ръкави на младия нюйоркски моден дизайнер Джейсън Ву от известната фотографка Ани Лейбовиц. Снимката на корицата, както и други две на вътрешни страници, е направена в апартамент в хотел "Hay-Adams" във Вашингтон, където президентското семейство живя временно през януари, преди полагането на клетва на новия президент. Списанието иска да покаже "истинската г-жа Обама", обясни известния хроникьор на "Вог" Андре Леон Тейли по Си Ен Ен.

подробно...


Влюбени през февруари с новия брой на Coiffure Beauty


Влюбени през февруари с новия брой на Coiffure BeautyНа корицата на февруарския брой на списанието е изящната Ивана Скендерова. В специално интервю тя споделя за нашите читатели тайните си за красотата, любовта и виното.

Гост в рубриката Топ Коафьор е Рени Илиева. Тя работи като коафьор вече 16 години. Член е на Националното сдружение на фризьорите в България, Интеркоафюр-България и Haute Coiffure Francaise. Ръководи фризьорското училище „Стилист Капанов“ в Пазарджик. През февруари ще участва във фотоконкурс в Париж по покана на Haute Coiffure Francaise. Във февруарския ни брой Рени представя своето предложение „Нюанси в карето”.

подробно...


И през новата година със списание Coiffure Beauty!


И през новата година със списание Coiffure Beauty!В първия месец на новата година гост в рубриката „Топ Коафьор” е Десислава Колева – фризьор с майсторска степен от Националната занаятчийска камара, член на Intercoiffure Paris, а от новата 2009 – и на Haute Coiffure. „Няма момент, в който един фризьор да си каже, че знае всичко. Винаги има какво да го изненада. За да се развива в тази професия, той трябва да се труди много“ – споделя младата дама. Деси обожава французите и техния елегантно-приложим стил. За нея клиентите са приятели, а от салона й лъха енергична свежест. Зад цялото това очарование се крие не само финес, но и висок професионализъм. Елегантната прическа „Шик по френски”, която Деси създаде пред очите ни, е подходяща за вечерно парти.

подробно...


Като зимна приказка е новият брой на списание СВАТБА


Като зимна приказка е новият брой на списание СВАТБАКоледна атмосфера, езотеричен чар, деликатен блясък... Между старите стаи. Магия. Приказна илюзия... А роклята обогатена със скъпоценна светлина.

Последните тенденции в булчинската мода за да откриете най-прекрасната зимна рокля. Романтични модели, дръзки цветове и скъпи аксесоари в артистични фотосесии. Официални тоалети за празничната нощ и за абитуриентския бал.

Уникалните декорации на сватбените агенции са винаги на страниците на луксозното издание със завладяващи идеи.

подробно...


Сватбен каталог съветва: Експериментирайте с цветовете на роклята и аксесоарите към нея през зимата


Сватбен каталог съветва: Експериментирайте с  цветовете на роклята и аксесоарите към нея през зимата
Гергана е на корицата на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. Новият брой на специализирания справочник съдържа 244 пълноцветни страници, на които детайлно са представени подходящи за зимния сезон сватбени и официални рокли на най-известните български и световни дизайнери.

Според Сватбен каталог зимата е сезон, който предоставя на всички булки отлична възможност да експериментират с цветовете на роклята и аксесоарите към нея.

подробно...


За булките на зимата


За  булките на зиматаВ зимния брой на сп. Булка ще откриете не само актуалните модни акценти за сезона, но и какви са тенденциите в булчинската мода и аксесоари за 2009-та. На страниците ви очаква букет от идеи за организацията на вашия сватбен ден и предложения за декорация на зимната сватба.

Козметичната палитра разкрива последните тайни с какво да се гримирате на празника, фатални ароматни предложения, каква прическа да изберете според лицето си, как да направите сантиметрите в минус и кои са най-ефективните начини за премахване на нежеланото окосмяване.

подробно...


Розова приказка


Розова приказка
Ноември е, есента показва своя характер. Мрачно и студено, но въпреки това мистично и вълнуващо. Още от корицата попадаме в розово-лилава приказка. Замък с големи, просторни зали и модели с фантастични прически и рокли.

Гостенката ни в рубриката “Топ коафьор” Мария Иванова следва този рисунък и ни представя прическа, наречена “Френски авангард”. Мария е специализирала е в Париж и Милано.

подробно...


Списание HARPER`S BAZAAR вече и в Бълагрия


Списание HARPER`S BAZAAR вече и в БълагрияС модна изложба и стилно парти Санома Блясък България представи списание Harper`s BAZAAR на българския пазар. Над 1000 гости се насладиха на модната приказка, която разказва историята на списанието от неговата поява преди до днес. Моделите в изложбата представиха революционни дизайнерски решения за последните 140 години, които са променили живота на милиони жени по света.

Партито се състоя в столичния хотел „Шератон” и бе уважено от Йоана Буковска, Белослава, Петя Павлова, Гергана Гунчева, Теди Велинова, Ирен Онтева, Ива Екимова, проф. Любомир Стойков, Максим Бехар, Валери Запрянов, Христо Сираков, Диана Любенова, Евгени Минчев, Ивана Скендерова, Мария Игнатова, Яна, Жана и много други.

подробно...


В новия брой на GRAZIA: Супер подарък - тренди чанта в два цвята и с метален ефект


В новия брой на GRAZIA:  Супер подарък - тренди чанта в два цвята и с метален ефект
В новия брой на GRAZIA:

Супер подарък - тренди чанта в два цвята и с метален ефект

Момичето от корицата този месец е Диляна Попова, която ви предлага едно екзотично пътуване към Изтока, малко преди да се впусне в поредното си професионално приключение в столицата на модата – Милано.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Красисмир Аврамов


Певец
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи