Влюбени през февруари с новия брой на Coiffure Beauty

Влюбени през февруари с новия брой на Coiffure BeautyНа корицата на февруарския брой на списанието е изящната Ивана Скендерова. В специално интервю тя споделя за нашите читатели тайните си за красотата, любовта и виното.

Гост в рубриката Топ Коафьор е Рени Илиева. Тя работи като коафьор вече 16 години. Член е на Националното сдружение на фризьорите в България, Интеркоафюр-България и Haute Coiffure Francaise. Ръководи фризьорското училище „Стилист Капанов“ в Пазарджик. През февруари ще участва във фотоконкурс в Париж по покана на Haute Coiffure Francaise. Във февруарския ни брой Рени представя своето предложение „Нюанси в карето”.

Fashion Diamons by kpO – Франция. Колекцията на крО впечатлява със съвършени прически и завладяващи руси, пясъчни, медночервени и кестеняви нюанси. В модата за коси се възцарява бляскавият аристократизъм.

Още предложения от Франция – jean claude aubry. Есенно-зимната колекция на jean claude aubry international бележи истинско завръщане към източниците на чувствения чар.

Предложения от Чехия – Petra Mechurová с невероятните колекции Goldguy, Troopers и Black Widow.

Топ-коафьорът Роси Милкова представя своята колекция Thriller. В центъра на вниманието иотново е образът на фаталната жена и прелъстителната красавица. Тя е чувствена, елегантна, решителна и невероятно тайнствена.

Влюбени през февруари с новия брой на Coiffure BeautyОт Англия – предложения за мъжката половина. Както винаги, модерни и стилни предложения от английския тим на Toni&Guy.

Четете още:
Balmain – висшата мода в косите.
Дългата коса – мечтата на много жени.

Мода:
Любов на кристали – Има поне един ден през февруари, който тайничко отбелязвате в календара със сърчице, нарисувано с дебел червен маркер. Дори да ви се струва комерсиален, милият жест към половинката никога не е излишен. Особено ако любовта ви е подплатена със съвършената красота на кристалите Swarovski.

Тенденции – Дрес-кодът на Свети Валентин.

Брилянтин – Желаните мигли, които можете да имате!
Allure – маникюр от Наталия Дубровина, Интеркозметика и Fashion cosmetic.

Козметика:

Помощници на красотата – Хиалуроновата киселина.

Luxury Care – комфорт и за най-взискателната кожа от Ryor.

Винената терапия – възстановяващо и подмладяващо удоволствие.

Влюбени през февруари с новия брой на Coiffure BeautyВлюбени през февруари с новия брой на Coiffure Beauty