Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


За булките на лятото


За булките на лятотоВ сезона на сватбите, новият брой на сп. БУЛКА (www.spisankebulka.com) представя свежи предложения за най-вълнуващия ден! Булката на лятото е изключително женствена и ефирна.

подробно...


Списание СВАТБА Пролет 2016


Списание СВАТБА Пролет 2016Сватбите на сезон Пролет 2016, тенденциите в облеклото, украсата, макиажа; най-вълнуващото от подиума и най-новите предложения на професионалистите от сватбения бранш…

подробно...


Светлана Василева с невероятна сватбена фотосесия за новия брой на Сватбен Каталог


Светлана Василева с невероятна сватбена фотосесия за новия брой на Сватбен КаталогЗвездата от последния сезон на ВИП брадър Светлана Василева, блестяща в рокля Demetrios от сватбен салон Areti е на пролетната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. Корицата и фотосесията на списанието са заснети от модния фотограф Костадин Кръстев-Коко и във всеки кадър Светлана впечатлява с истински талант на фотомодел.

подробно...


Значима книга за модния дизайн


Значима книга за модния дизайнНа високосната дата – 29 февруари – в Чешки център на ул. Раковски 100, Мариела Гемишева представи първото академично авторско издание за история на модата през 20-ти век на български език. То е предназначено за студенти от специалност „Мода” в Национална художествена академия, както и за всички млади хора, интересуващи се професионално от моден дизайн.

подробно...


За булките на пролет 2016


За булките на пролет 2016Новият сватбен сезон е открит и пролетния брой на сп. БУЛКА ще ви насочи към актуалните тенденции в модата, прическите и грима. На корицата е Елеонора Манчева - единствената българка с корона “Мисис Вселена 2007”, представяйки модел на Pronovias Atelier от Haute Couture Collection, съчетаващ риза и пола.

подробно...


Playboy с тотално нова концепция - без голи снимки


Playboy  с тотално нова концепция - без голи снимкиАко сте фен на любопитните факти, може да искате да си запомните името на Дри Хемингуей. Тя е първата Плейбой дама, която се включва в "новия живот" на списанието.

подробно...


Мъжете с нов имидж в новия брой на Coiffure Beauty


Мъжете с нов имидж в новия брой на Coiffure BeautyЗапочваме новата година с нова надежда и си пожелаваме да бъдем здрави, още по-красиви и уникални. От екипа на Coiffure Beauty ще продължават и през 2016 г. да ви информират за новостите в бюти бранша, да ви съдействат с най-добрите модни предложения и експертни мнения. По традиция първият двоен брой е посветен на силния пол.

подробно...


Николета Лозанова сияеща в новия брой на списание Сватбен каталог


Николета Лозанова сияеща в новия брой на списание Сватбен каталогНиколета Лозанова в рокля St.Patrick на Pronovias Fashion Group е на зимната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. Корицата и фотосесията на списанието са заснети от модния фотограф Костадин Кръстев-Коко и във всеки кадър Николета впечатлява с очарователно излъчване и талант на фотомодел.

подробно...


Празничен разкош в декемврийския брой на Coiffure Beauty


Празничен разкош в декемврийския брой на Coiffure BeautyПразнична еуфория обгръща и Coiffure Beauty, защото престижните марки за коса, грим и козметика също са на тази вълна. Eто че настъпи моментът да извадим по-топлите дрехи, както и да обърнем нова страница в грижата за нашата коса, кожа и здраве със зимни професионални продукти и естествени имуностимулатори.

подробно...


Приказни рокли за булки и абитуриентки в новия брой на сп. БУЛКА


Приказни рокли за булки и абитуриентки в новия брой на сп. БУЛКАСватбата през зимата става все по-предпочитана тенденция сред младоженците и новият брой на сп. БУЛКА разкрива очарованието и романтиката на сезона. Лице на броя е Гергана Малкоданска, която на корицата позира с модел на дизайнера Стоян Радичев с горна част от стилизирана дантела и пола с каскади от органза, а във фотосесията Winter Queen представя избрани изящества за булките на зимата. Броят е изключително богат на модни предложения и за абитуриентките от випуск 2016 - на фокус е роклята за бала!

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Орлин Павлов


Певец, победител в телевизионното шоу Dancing Stars и VIP BROTHER
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи