Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


ELLE България празнува 10-годишнина с поп-фолк певицата Анелия на корицата


ELLE България празнува 10-годишнина с поп-фолк певицата Анелия на корицатаПевицата Анелия беше първата звезда у нас, която се престраши да застане пред фотографския обектив и да снима корица на списание номер 1 в света на модата без грим.

подробно...


Шарени идеи за есента в новия брой на Coiffure Beauty


Шарени идеи за есента в новия брой на Coiffure BeautyНовият брой на списанието съдържа ревю на редица важни събития в сферата на красотата за професионалистите от бюти сектора.

подробно...


Топ моделът Жана Янева представя модните тенденции за булките


Топ моделът Жана Янева представя модните тенденции за булкитеКрасавицата Жана Янева, носителка на титлата Мис Вселена България 2012, украси корицата на списание "Сватбен Каталог".

подробно...


Списание СВАТБА Есен 2015 - Wearing the Dream


Списание СВАТБА Есен 2015 - Wearing the DreamМечтаната рокля - В есенния брой в центъра на събитията е, разбира се, булката и нейната мечтана рокля. Едва ли има толкова жени по света, които да пресъздават в най-съкровените си мечти друго събитие толкова често, колкото деня в който ще кажат "Да". Вие знаете ли коя е вашата сватбена рокля?

подробно...


Coiffure Beauty с двойна доза вдъхновение


Coiffure Beauty с двойна доза вдъхновениеПрез лятото Coiffure Beauty заслужено си подари кратък творчески отпуск, но любимото Ви списание се завръща с нови идеи за красиво и здраво тяло на цели 156 страници, с две корици, по-цветни и забавни от всякога.

подробно...


За булките на Eсен 2015


За булките на Eсен 2015В новия есенен брой, любимото списание на всяка булка (www.spisaniebulka.com) ще ви запознае с тънкостите в подготовката за сватбата до най-малкия детайл. Предложенията включват от избора на рокля и костюм, прически, грим и релакс до идеи и полезни съвети за вълшебно тържество. Лице на броя е Славена Вътова.

подробно...


Горещи страсти в новия брой на списание "W" с Адриана Лима и Джоан Смолс


Горещи страсти в новия брой на списание "W" с Адриана Лима и Джоан СмолсАдриана Лима и Джоан Смолс са екзотични красавици в новия брой на американското модно списание "W". Привлекателните манекенки са заснели фотосесия в Куба. Красивите фотографии са част от септемврийското издание на списанието.

подробно...


Бионсе на корицата на Vogue


Бионсе на корицата на Vogue Суперзвездата Бионсе по всяка вероятност ще е поредната знаменитост, която ще застане на корицата на следващия брой на култовото модно списани"Вог".

подробно...


Сватбени идеи в новия брой на Coiffure Beauty!


Сватбени идеи в новия брой на Coiffure Beauty!Новият брой на списанието е много специален - посветили сме го изцяло на сватбите и вълнуващите приготовления около празничната церемония. За да бъде този вълнуващ ден незабравим, са нужни месеци на внимателно планиране и подготовка. На помощ идват специалистите от бюти бранша с красиви предложения за коса, грим и маникюр.

подробно...


Световна компания се довери на София Борисова - нейни тоалети красят италианските Vogue и Amica


Световна компания се довери на София Борисова - нейни тоалети красят италианските Vogue и AmicaТоп дизайнерът на България София Борисова - създаде тоалетите за лятната фотосесия на световно известната марка за производство на продукти за коса "Meda Vita". Снимките се проведоха в Милано, в една от най-известните модни агенции на ботуша.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мартин Йорданов


Собственик на модната марка Richmart
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи