За булките на Есен 2015


В новия есенен брой, любимото списание на всяка булка (сп. БУЛКА) ще ви запознае с тънкостите в подготовката за сватбата до най-малкия детайл. Предложенията включват от избора на рокля и костюм, прически, грим и релакс до идеи и полезни съвети за вълшебно тържество.

Лице на броя е Славена Вътова, която позира на корицата с рокля тип "Русалка" от испански тюл, ръчно обшита с дантела - авторски модел на Сиси Гавазова за Fortuna Style.

Тя представя още актуални модели за сезона пред обектива на Диляна Флорентин във фотосесията "Romantic Etude", а всичко това се случва само 3 седмици след като Славена е станала майка. Каква е формулата й за щастие и как се справя с грижите за малката Ема ще научите от новия брой на сп. БУЛКА!


За булките на Eсен 2015


Моден акцент в изданието са Колекции 2016, които разкриват каква ще бъде визията на булката през следващия сватбен сезон.

Есенната палитра в името на красотата, ще ви запознае с новостите при парфюмите, грима, прическите и козметични изкушения на бюти салоните и СПА центровете.

Очаква ви полезна информация и стилни предложения къде да празнувате, как да бъдете оригинални, каква декорация да изберете, къде да направите моминското си парти и още полезни неща на страниците, изпълнени с много настроение за най-красивия ден в живота.

От рубриката "Булки споделят с БУЛКА" ще разберете кой за кого и как се е омъжил - любопитни истории, от които може да взаимствате и при подготовката за вашата сватба, а след като мине тя - очакваме вашите писма!