Бионсе на корицата на Vogue

Суперзвездата Бионсе по всяка вероятност ще е поредната знаменитост, която ще застане на корицата на следващия брой на култовото модно списание "Vogue".

Бионсе на корицата на Vogue

Септемврийското му издание е от особено значение в модния свят, тъй като не само че представя тенденциите за есента, но и традиционно е "най-продаваният брой на "Vogue" през годината.

Снимка на предполагаемата корица с Бионсе беше публикувана в социалната мрежа "Туитър" от фенове на звездата. Въпреки съмненията в нейната автентичност според мнозина корицата притежава всички елементи на традиционното оформление на този брой на изданието.

На снимката певицата е облечена в дълга лилава вечерна рокля с бродерия, а прическата й е на ситни вълни. Според фенове на звездата в социалната мрежа тоалетът е дело на Марк Джейкъбс.

Ако корицата се окаже истинска, Бионсе ще бъде първата чернокожа жена, която е била корица на септемврийското издание на списанието.

Това не е първият път, в който септемврийската корица се появява в интернет предварително. Миналата година модният блогър Браян Бой публикува предварително корицата на изданието, на която бяха Кара Делевин, Джоан Смолс и Карли Клос.

БГНЕС