Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Виктория Бекъм издава книга по случай 10 години на модната сцена


Виктория Бекъм издава книга по случай 10 години на модната сценаВиктория Бекъм възнамерява да отбележи 10-годишнината от модната си империя чрез книга, която да бъде като "библия" за всеки от и извън бранша. Според слуховете идеята на Бекъм в момента получава огромна подкрепа от легендарната главна редакторка на американския "Вог" и модно гуро - Ана Уинтур. Тя е била и инициатор на проекта.

подробно...


Новият редактор на Vogue е мъж


Новият редактор на Vogue е мъжБританското издание на култовото модно списание Vogue, което миналата година отбеляза един век от началото на излизането си, за първи път назначи мъж за главен редактор. Това е роденият Гана Едуард Енинфул, който е и близък приятел на британския супермодел Наоми Кембъл.

подробно...


Все повече българи създават свой бизнес


Все повече българи създават свой бизнесМиналата година България успя да пробие в световната предприемаческа класация (The Global Entrepreneurship Monitor), а тази вече сме няколко стъпки напред – на 62-ро място сред 65 страни.

подробно...


Сватба Пролет 2017 – Открийте и научете


Сватба Пролет 2017 – Открийте и научетеПролетта идва и с новия брой на списание сватба, чиято корица е озарена от Мис България 2016 – Габриела Кирова като екзотична булка в рокля на Justin Alexander Bridal от Bridal House.

подробно...


Кремена Домусчиева - пролетна булка


Кремена Домусчиева - пролетна булкаПролетният брой на сп. Булка е изпълнен със свежи идеи за новия сезон. Енигматичната Кремена Домусчиева - лице на корицата, представя рокля от Bridal Fashion в A-силует на Аtelier Pronovias, която е изпълнена изцяло от Chantily дантела, специално създадена за модела. В ексклузивно интервю за изданието тя споделя за каква сватба е мечтала, как се справя като майка и съпруга и лесно ли е да си г-жа Домусчиева.

подробно...


Сватбен Каталог Пролет 2017


Сватбен Каталог Пролет 2017Уникална рокля Demetrios от сватбен салон Areti е на пролетната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. В новия брой на Сватбен каталог са представени подходящи за пролетния сезон сватбени и официални тоалети на най-известните български и световни модни дизайнери, а също и модни предложения за абитуриентския бал. Пролетта е сезон, който предоставя на всички булки отлична възможност да експериментират с цветовете на роклята и аксесоарите към нея.

подробно...


„Изкуството да стартираш бизнес 2.0“ - вашият наръчник за предприемачество и новаторски бизнес модели


„Изкуството да стартираш бизнес 2.0“ - вашият наръчник за предприемачество и новаторски бизнес модели„Изкуството да стартираш бизнес 2.0“ е наръчник за всеки, който се интересува от предприемачество и новаторски бизнес модели. Много ми хареса стила на книгата - написана на достъпен език, тя вдъхновява и дава идеи и реални примери за всичко, свързано с изграждането, ръководенето и маркетинга на един стартиращ бизнес и дава отговор на въпроса как най-добре да лансирате своя нов продукт, услуга или идея.

подробно...


Зимната сватба – красотата на сезона в списание “Сватба”


Зимната сватба – красотата на сезона в списание “Сватба”В новия брой на списанието научете кои са най-новите тенденции в най-приказните творения на модата, а именно – сватбените рокли. Вижте какво показват най-големите имена в индустрията и се припознайте във вашата рокля. Вижте какво се случва в света на аксесоарите, грима и козметиката – всеки малък детайл, който извайва прелестната булка.

подробно...


Сватбен Каталог предоставя богатство и разнообразие от зимни сватбени рокли


Сватбен Каталог предоставя богатство и разнообразие от зимни сватбени роклиРокля от колекция 2017 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group, предоставена от Сватбен център Брилянтин е на зимната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


Алекс Богданска и Елена Пенчукова водят "Дами канят по CodeFashion tv от 4 декември


Алекс Богданска и Елена Пенчукова водят "Дами канят по CodeFashion tv от 4 декември„Дами Канят“, предаването за модерната, градска жена, която се интересува от мода, култура, здравословен начин на живот и забавления. Един различен сутрешен блок, в ефира на българската модна телевизия CodeFashion TV стартира тази неделя 4-ти декември от 10:00 часа.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Устата


хип-хоп певец
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи