Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Новият календар на Lavazza за 2020: Красотата разкрива света


Новият календар на Lavazza за 2020: Красотата разкрива светаКалендарът за 2020 г. отразява фокуса на Lavazza върху въпросите, касаещи устойчивостта и бъдещето на планетата. В него красотата се разглежда през поетична призма и се цели да преоткрие връзката с околната среда.

подробно...


Българка грее от корицата на Glamour


Българка грее от корицата на GlamourНовият GLAMOUR посреща есента с 16 горещи тенденции за студеното време. От стила power ladies до грим в черно и бяло, на страниците на списанието ще откриеш топ визиите, които ще се носят през следващите месеци.

подробно...


Списание СВАТБА Есен 2019


Списание СВАТБА Есен 2019Знаете ли откъде започва една сватба. Разбира се, че знаете. Затова сте тук, нали? А знаете ли с какво започва? Знаете ли как да подредите сложния пъзел от малки детайли, така че да получите идеалната картина. Първо в главата си, а след това – да я реализирате. Това зависи от много фактори – времето, с което разполагате за организация и подготовка, местоположението, брой на гостите (и има ли такива, които трябва да пътуват от други краища на света). При всички случаи ви чака много работа, затова най-добре, запретвайте ръкави!

подробно...


Списание СВАТБА Лято 2019


Списание СВАТБА Лято 2019Представете си... меден месец на острова на любовта. Кой е той ли? Кипър разбира, се! Красиви плажове, впечатляваща архитектура, невероятни места за снимки.

подробно...


Поредно признание на български дизайнер на световната модна сцена


Поредно признание на български дизайнер на световната модна сценаСред новоизгряващите звезди на Седмицата на модата в Лондон, които бяха забелязани от авторитети като Vogue, попадна и едно българско име. Модната библия включи Kiko Kostadinov сред петте бранда, на които трябва да се обърне специално внимание.

подробно...


Проф. Любомир Стойков: безкомпромисен към масовия вкус


Проф. Любомир Стойков: безкомпромисен към масовия вкусИма една старинна руска традиция, позната някъде и по нашите земи. Тя повелява преди дълъг път да се поседне и да се помълчи за минута. Така човек „събира себе си“, самовглъбява се и се опитва да успокои напиращите емоции. Макар и на пръв поглед странен, този ритуал може да се окаже универсален и особено подходящ за всеки, който търси възможност да поукроти чувствата си, преди да предприеме някакво вълнуващо пътуване. Особено ако то е духовно.

подробно...


Сватбен Каталог Лято 2019


Сватбен Каталог Лято 2019Приказна рокля Demetrios от сватбен салон Areti е на лятната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. В новия брой на списанието детайлно са представени подходящи за летния сезон сватбени и официални рокли на най-известните български и световни модни дизайнери.

подробно...


Бляскава премиера на книгата "100 Срещи с мен"


Бляскава премиера на книгата "100 Срещи с мен"Максим Бехар, Ники Кънчев и Юлияна Дончева представиха новата книга на проф. д.н. Любомир Стойков „100 срещи с мен“. Тримата са автори на встъпителните думи в книгата, която съдържа избрани интервюта с проф. Стойков, публикувани в едни от най-качествените и престижни печатни издания в периода 1993 – 2018 г. Премиерата на книгата се състоя по време на традиционното лятно парти на Академията за мода – Summer Fashion Party 2019 на 11 юни във „Витоша Парк Хотел“. Събитието по случай 65-ия рожден ден на популярния естет, журналист и любим професор на няколко поколения студенти по журналистика, връзки с обществеността и моден дизайн, включваше стилен ревю-спектакъл. В него участваха носители на „Златна игла” на Академията за мода, известни и утвърдени модни брандове, както и студенти по мода на проф. Стойков.

подробно...


Summer Fashion Party 2019: любов, страст и креативност


Summer Fashion Party 2019: любов, страст и креативностПроф. д.н. Любомир Стойков ще представи своята най-нова книга „100 срещи с мен“ по време на традиционното лятно парти на Академията за мода в началото на месец юни във „Витоша Парк Хотел“. Премиерата на книгата и стилният ревю-спектакъл за Summer Fashion Party 2019 са по случай 65-ия рожден ден на популярния журналист и любим професор на няколко поколения студенти по журналистика, връзки с обществеността и моден дизайн. В него ще участват носители на „Златна игла” на Академията за мода, известни и утвърдени модни брандове, както и студенти по мода на проф. Стойков.

подробно...


Пролетното издание на Serdika Center The Season - Re:Birth е посветено на промяната и движението


Пролетното издание на Serdika Center The Season - Re:Birth е посветено на промяната и движениетоАвторите Слав Анастасов и Хубен Хубенов, които стоят зад концепциите на едни от най-вдъхновяващите модни проекти у нас, показват най-новите тенденции, като са подготвили стилни фотосесии, посветени на различните роли – от модел в певица, от певица в модел, ролята на майка, ролята на жена-предприемач.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Силвия Кацарова


Популярна българска естрадна певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи