Списание Coiffure Beauty на 4 години!

Списание Coiffure Beauty на 4 години!През март списанието навършва 4 години и ще зарадва своите читатели с повече страници и по-голям формат на изданието.

На корица на празничния ни брой е господарката на ефира Алекс Енева. „Свободата за мен е да мога да правя това, което искам и обичам. Да работя каквото ми е приятно, а не защото трябва“ – споделя с нас атрактивната адреналинка. Повече за нея и участието й в телевизионното предаване „Господари на ефира” може да прочетете в интервюто й за списание Coiffure Beauty.

Стефан Дьолайе – „Обичам движението и провокацията в нейния положителен смисъл. Работейки като коафьор, имам възможност да правя хората щастливи, което е върховно изживяване.“ Още за него и проектите му можете да научите на страниците на списанието.

Предложения от Франция. Колекцията erotic SESSION by kpO е като специалните ефекти в една любовна история – впечатляващи прически и магически цветове. Спонтанни. Силни. Страстни. Вълнуващи.

Колекцията THRILLER by Claude Tarantino. В тази колекция акцентът е фаталната жена. С черни лачени обувки на високи тънки токчета, интригуващата блондинка на Клод Тарантино като че ли излиза от филм ноар.

Списание Coiffure Beauty на 4 години!Списание Coiffure Beauty на 4 години!

LOFT by Intercoiffure France. Екипът на Intercoiffure France снима най-новата си колекция на място, където всичко е възможно – среща си дават изкуството и спортът, релаксът и забавлението. Трите модела могат да се появят на бизнес среща, изложба или коктейл-парти под нощните светлини на града. Стилът е изискано спортен – три стилни прически за различна дължина на косата.

Списание Coiffure Beauty на 4 години!Предложения от Австралия. Splice of Life by Maurice Meade. Следвайки модата, този сезон прическите са олекотени, непринудено бляскави, с акцент върху здравата и красива коса. В цветовете преобладават пастелнорусо в изчистени хладни тонове или карамеленокафяво и кестеняво.

Друга крайност са прическите от колекцията Tokyo Girls by Heading Out. Цветни, асиметрични, гарнирани с уникални аксесоари, шокиращи и за най-дръзките тийнейджъри.

Четете още:
Диагностика на косата. Много фризьори я пренебрегват, а не трябва. Съвети от Васил Михайлов, артистичен директор на Академия Stephan у нас.

В рубриката Интериор сме на гости в новия салон на Васил Атанасов.

Мода:
Младите диктатори. Звездите на новото време са всестранно развити и лесно приспособими. Актьорите пропяват, певците покоряват Холивуд, а моделите умеят да правят и двете. Общото между тях е манията им да диктуват тенденциите, защото самите те са модни икони. Вече не е толкова трудно да се копира стилът им, защото всяка ярко грееща звезда притежава своя модна линия.

Списание Coiffure Beauty на 4 години!Тенденции – Звезди в криза.

Козметика:
Не на портокаловата кожа! Портокалова кожа или целулит? Все едно как ще го наречете, за повечето хора е ясно, че иде реч за неприятни и нежелани вдлъбнатини по кожата. Тъй като не можем да ги обелим като портокалова кора и да забравим за тях, налага се да ги атакувамe.

Клетъчно подмладяване. Развитието на генното инженерство наложи клетъчната козметика като алтернатива на пластичната хирургия.

Моделиране с лимфен дренаж. Лимфата е онази течност в организма, която се грижи за отвеждането на отпадните продукти от метаболизма извън тъканите и органите. Когато тази функция е нарушена, могат да възникнат неприятни последици за тялото. Тогава се намесва чудодейният ефект на мануалния лимфен дренаж.