Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Манекени и модели

Манекени и модели


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Наоми Кембъл с награда за Модна Икона 2018


Наоми Кембъл с награда за Модна Икона 2018Супермоделът Наоми Кембъл ще получи наградата на CFDA за Модна Икона 2018. CFDA е организация събираща именити американски дизайнери. Тазо година, церемонията ще се състои на 04.06. в Бруклинския музей.

подробно...


Моделът Кара Делевин с нова любов


Моделът Кара Делевин с нова любов В продължение на няколко седмици витаеха слуховете за връзка между Парис Джексън, дъщерята на Майкъл Джексън и модната икона Кара Делевин.

подробно...


Роден модел дефилира за Dolce and Gabbana


Роден модел дефилира за Dolce and GabbanaСлед успехите на Кремена Оташлийска на класните дефилетата на Chanel, Balmain и Versace... имаме нова гордост на световната модна сцена.

подробно...


Ирина Шейк в коледния календар на Love


Ирина Шейк в коледния календар на LoveИзлезе 20-то издание на коледния видеокалендар на списание Love. Главна героиня на поредното коледно поздравление е руският супермодел Ирина Шейк. Красавицата влезе в ролята на гореща и съблазнителна каубойка.

подробно...


Наталия Гуркова стана лице на колекция луксозни облекла


Наталия Гуркова стана лице на колекция луксозни облеклаБългарският топ модел и Мис България Наталия Гуркова стана лице на модната марка „Амари“ (AMARI). Една от най-стилните дами позира за първата колекция на бранда – „Черен хайвер“ (Black Caviar). Като ценител на елегантността и с афинитет към стилните облекла и бижутата, Наталия Гуркова вдъхва живот на официалните тоалети с класа и изисканост.

подробно...


Мила Христова се утвърди като модел на Fashion TV


Мила Христова се утвърди като модел на Fashion TVЕдин от разпознаваемите български модели – Мила Христова приключва 2017-та година с трети филм за Fashion TV. Тя участва четири поредни години на London Fashion Week и при едно от участията й екип на световната модна телевизия я забелязва и я кани да снима с тях. Мила Христова се утвърди като модел на Fashion TV след като снима с бельото на Ан Съмърс, с тоалетите на Джуди Ву, а сега и за лондонската дизайнерка с български произход Красимира Стойнева – носителка на престижни международни награди със собствен лейбъл, който е добре известен на световната модна сцена.

подробно...


Новите лица на "Ивет фешън" блестят в календар за 2018г.


Новите лица на "Ивет фешън" блестят в календар за 2018г.От централата на „Ивет фешън“ официално разкриха цялостната си идея и визия за емблематичния си календар през 2018. Това ще е седемнадесетото му поредно издание, а в него централна роля имат новата вълна от модели на най-успешната модна агенция в България. Почитателите на естествената красота ще се насладят на 12 интригуващи и уникални страници, дело на модния фотограф Васил Германов известен със своите живи и динамични фотоси. Той привнася своя уникален поглед и креативност в календара и е създал едно истинско произведение на изкуството.

подробно...


Топ 3 най-високоплатените модели в света


Топ 3 най-високоплатените модели в светаАмериканският модел Кендъл Дженър стана най-високоплатеният модел за 2017 г. Тя измести от първото място в класацията бразилката Жизел Бюндхен, която я оглавяваше 15 години, съобщава сп. Forbes.

подробно...


Един от символите на Victoria's Secret напуска бранда


Един от символите на Victoria's Secret напуска брандаНяколко часа преди поредното шоу на бранда в Шанхай, 36-годишната Алесандра Амбросио обяви, че приключва работата си с него. Бразилката обяви пред журналисти, че шоуто в китайския град ще бъде последната й поява на модния подиум с марката Victoria's Secret.

подробно...


Жана Янева ексклузивно за списание ОК!


Жана Янева ексклузивно за списание ОК!Мис Вселена България 2012 - Жана Янева, засне провокативна сесия за октомврийския брой на лайфстайл изданието ОК!, информират от ПРофайл.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Григор Димитров


Спортист
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи