Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Манекени и модели

Манекени и модели


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Модна Агенция "Ивет фешън" с официално изявление


Модна Агенция  "Ивет фешън" с официално изявлениеПо повод коментар на Евгения Калканджиева в социалните мрежи, относно представянето на модела на „Ивет фешън“ Розмари Тишер в риалити формата на Нова ТВ "ВИП Брадър", екипът на агенцията се почувствал длъжен да отговори.

подробно...


Карли Клос ще замени Хайди Клум като водеща на американския реалити формат "Топ дизайнер"


Карли Клос ще замени Хайди Клум като водеща на американския реалити формат "Топ дизайнер"26-годишният модел потвърди, че ще бъде новия водещ и продуцент на предаването, като така ще замени германската красавица.

подробно...


Актрисата Анди Макдауъл отново на модния подиум


Актрисата Анди Макдауъл отново на модния подиумБившият модел и актриса Анди Макдауъл се завърна на модния подиум в шестото десетилетие от живота си и просто никой не би повярвал, че е на прага на 60-те си години.

подробно...


Дъщерята на Мадона с дебют на модния подиум


Дъщерята на Мадона с дебют на модния подиумДъщерята на поп иконата Мадона Лурдес Леон дефилира във вторник в седмицата на модата в Ню Йорк за марката Gypsy Sport.

подробно...


Представяме ви участниките в Мис Варна 2018


Представяме ви участниките в Мис Варна 2018Представяме ви участничките в Мис Варна 2018, за които всеки може да гласува онлайн на сайта – www.missvarna.com. Събралата най – голям вот участничка ще получи титлата Мис Интернет Варна 2018, а резултата ще бъде обявен от водещия Ники Кънчев на официалната церемония по коронясването на Мис Варна 2018 – на 23.08/ четвъртък/.

подробно...


Супермоделът Кендъл Дженър с тоалет на български дизайнер


Супермоделът Кендъл Дженър с тоалет на български дизайнерСупермоделът Кендъл Дженър избра тоалет на българският дизайнер Петър Петров. Тя заложи на актуалния принт на точки и сет от блуза и панталон от копринен сатен.

подробно...


Първата Инстаграм модна агенция


Първата Инстаграм модна агенцияГаел Бонел Санчез e създателят на първата агенция за ИнстаМодели в България и Източна Европа и първата в света безплатна академия за инфлуенсъри, скоро и първата Insta TV и списанието с най голям тираж за България.

подробно...


Наталия Гуркова впечатли Кан с рокля на "Блинк"


Наталия Гуркова впечатли Кан с рокля на "Блинк"Наталия Гуркова заяви впечатляващо присъствие на тазгодишния филмов фестивал в Кан. На червения килим тя блестеше с уникална рокля на модна къща „Блинк“ и талантливата млада дизайнерка Ради Лазарова.

подробно...


Бела Хадид очарова с невероятна рокля на фестивала в Кан


Бела Хадид очарова с невероятна рокля на фестивала в КанТопмоделът Бела Хадид за поредна година очарова Кан със своята красота. Всички помнят дефилето й по червения килим с червена сатенена рокля, пише „Пари мач“.

подробно...


Мила Христова снима клип със звезден екип


Мила Христова снима клип със звезден екипМила Христова, която се утвърди като едно от успешните български лица на световния моден подиум, продължава да надгражда професионалното си портфолио. Новото й постижение е видео клип, заснет с международен екип, включващ съзвездие от дванадесет професионалисти от различни националности. Сред тях е „гримьорката на звездите” Джо Шугър, на която се доверяват Ивана Тръмп, Серена Уилямс, топ моделът Петра Немцова и др. Прическата на Мила е дело на Тим Фюрседон, отличен с престижната награда „Коафьор на годината“ и творил косите за ревюта на Том Форд, за реклама на „Шварцкоп“ и др. Режисьорът и оператор на клипа носи артистичното име PAVZO и е член на журито на международните фестивали за модни филми в Маями, Мексико и Бразилия. Общото между Мила Христова и всички от 12-членния екип е, че всеки от тях е работил за Седмицата на модата в Лондон и Фешън ТВ.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Велизар Соколов – Заки


Певец и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи