Български модел изгря на „Пикадили съркъс“ в Лондон

21-годишната топ-моделка Ивелина Чоева грейна на билборд на "Пикадили съркъс" - един от най-прочутите площади в Лондон. Преди три години българската красавица отива на кастинг и се запознава с дизайнерите на модния бранд Vini+Omi. От тогава всеки сезон от английската марка ангажират Ивелина за своите дефилета. Vini+Omi стана популярен бранд в света на модата с дрехи, които произвеждат от рециклирани материали и с кампании за опазване на планетата. 

Тази година наред със световни модни марки, марката Vini+Omi  бе избрана да излъчи фрагмент от ревюто си на големите екрани на “Пикадили съркъс”. Жителите на английската столица и хилядите туристи ежедневно се наслаждават на красивото лице на Ивелина. Нашето момиче се появява на всеки кръгъл час на големите екрани в центъра на Лондон, редом до образите на световни знаменитости като Виктория Бекъм и Дуа Липа.

Ивелина се занимава с мода от 2011 година. Тя е се е снимала за световноизвестни брандове и е участвала в кампании на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung и много други. Успоредно с това родната красавица се е снимала и за модни списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. Пътувала е за модни ангажименти в Милано, Истанбул, Париж, Лондон, Банкок, Дубай и Ню Йорк. Тя работи в Лондон като маркетинг специалист за два световноизвестни модни бранда.

През пролетта на родната моделка й предстои да представи нов иновативен проект в България, по който е работила няколко години заедно със своя екип.