Ирина Шейк бе провъзгласена за най-добър модел на бански костюми в света

Ирина Шайк остави няколко трудни седмици зад гърба си. След раздялата с холивудския актьор и режисьор Брадли Купър, 33-годишната красавица бе обявена за най-добрия модел на бански костюми в света, задминавайки Алесандра Амброзио и Емили Ратайковски.

Ирина Шейк бе провъзгласена за най-добър модел на бански костюми в света

Установено бе, че Ирина печели до 60 000 паунда от реклама в Инстаграм, където рекламира марки като Louis Vuitton и бранда за бански костюми Hunza G, съобщава Сън.

Майката на двугодишната Леа се изкачи на върха в тазгодишната класация на Кралица на банските костюми, съставена от компанията за бельо и бански костюми “Bluebella” въз основа на това доколко звездите имат влияние в социалните мрежи.

Алесандра Амбросио, на 38 г., е точно зад Ирина Шайк. Бразилската красавица получава средно около 150 000 харесвания след рекламиране в Инстаграм, а в началото на годината стартира и собствена марка халати за баня GALL FLORIPA.

Емили Ратайковски с 23,3 милиона последователи в Инстаграм е на трето място в класацията. Въпреки че получава около 2 милиона харесвания на реклама, за нея не се смята, че е толкова влиятелна, тъй като много от нейните последователи са мъже.

След трите най-добри в класацията са моделите: Ашли Греъм, Кандис Суанепул, Роузи Хънтингтън – Уайтли, Жасмин Тукс, Лаис Рибейро, Нина Агдал и Лупе Фуентес.

БГНЕС