Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни колекции

Модни колекции


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Колекция дизайнерски обувки и чанти с марка Sara Pen на Фестивала на Модата и Красотата 2021


Колекция дизайнерски обувки и чанти с марка Sara Pen на Фестивала на Модата и Красотата 2021Марката е вече 23 години на пазара и е доказала качеството и модерния стил, който поддържа и до днес.

подробно...


Antiques & Gold Jewellery представиха дизайнерска колекция от бижута на Фестивала на Модата и Красотата 2021 Варна


Antiques & Gold Jewellery представиха дизайнерска колекция от бижута на Фестивала на Модата и Красотата 2021 ВарнаУникална колекция от дизайнерски бижута със скъпоценни камъни и диаманти, създадена от ювелирите на “Antiques & Gold” бе представена на четиринадесетото издание на Фестивал на Модата и Красотата в гр.Варна.

подробно...


Дизайнерска колекция феерични официални рокли на подиума на Фестивала на модата и Красотата 2021


Дизайнерска колекция феерични официални рокли на подиума на Фестивала на модата и Красотата 2021Модна къща Kiara Fashion с дизайнер Гергана Апостолова представи своя колекция от официални рокли на тазгодишното издание на модния форум -  Фестивал на Модата и Красотата 2021 в гр.Варна.

подробно...


Бутик Whims представи специално създадена колекция по време на Фестивала на Модата и Красотата 2021


Бутик Whims представи специално създадена колекция по време на Фестивала на Модата и Красотата 2021Варненската дизайнерка Елена Ангелова представи своя бранд “Whims” с колекция от специално изработени модели бельо и бутикови облекла на Фестивала на Модата и Красотата 2021 в гр.Варна.

подробно...


Kолекция 2021 дамско бельо и бански костюми на българската марка Авангард


Kолекция 2021 дамско бельо и бански костюми на българската марка АвангардНай- новата колекция дамско бельо и бански костюми на популярния български бранд Авангард бяха представени на тазгодишния моден форум - Фестивал на Модата и Красотата 2021 в гр.Варна.

подробно...


Колекция на модна къща MIRAVISION бе представена на бляскав моден форум в гр.Варна


Колекция на модна къща MIRAVISION бе представена на бляскав моден форум в гр.ВарнаУникална колекция създадена от дизайнерката на Модна къща miravision – Мирена Чакърова бе презентирана на Фестивала на Модата и Красотата 2021 в морската ни столица.

подробно...


Стефани Каменова представи авторска колекция на бляскаво модно събитие в морската ни столица


Стефани Каменова представи авторска колекция на бляскаво модно събитие в морската ни столицаНа четиринадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата 2021 в гр.Варна бе представена и колекцията на младата и талантлива дизайнерка Стефани Каменова, която представи своите модни творения, които са ръчно изработени, а всеки модел е уникален и неповторим.

подробно...


Фестивалът на Модата и Красотата 2021 Варна бе открит от една от най-екстравагантните и популярни дизайнерки в България Албена Александрова


Фестивалът на Модата и Красотата 2021 Варна бе открит от една от най-екстравагантните и популярни дизайнерки в България Албена АлександроваБългарската модна марка откри Фестивала на Модата и Красотата 2021 в морската ни столица с ревю-спектакъл „ГАРГА В КЛЕТКА НЕ СЕДИ“! 

подробно...


Колекция, вдъхновена от магията, наречена любов, представиха дизайнерките на сватбен бутик Алегра


Колекция, вдъхновена от магията, наречена любов, представиха дизайнерките на сватбен бутик АлеграНа Фестивала на Модата и Красотата 2021 в гр.Варна, сватбен бутик ALEGRA представи уникална колекция от официални и сватбени рокли, вдъхновени от магията, наречена любов!

подробно...


Капсулна колекция на Кеннет Изе за Карл Лагерфелд


Капсулна колекция на Кеннет Изе за Карл ЛагерфелдКапсулната колекция за пролет/лято 2021, предложена и курирана от стилистът на Карл Лагерфелд Карин Ройтфелд, смесва нигерийски и европейски стилове и включва конфекция, неутрални по пол стилове и аксесоари.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Аксиния


Поп певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи