Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модна индустрия

Модна индустрия


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Британският посланик Роб Диксън и БББА се срещнаха с бизнес лидери в Русе


Британският посланик Роб Диксън и БББА се срещнаха с бизнес лидери в РусеБританско-българската бизнес асоциация (БББА) в партньорство с Британското посолство в България организираха среща с бизнеса в Русе, на която присъстваха Роб Диксън, посланик на Великобритания в България, Десислава Митева, изпълнителен директор на БББА, кметът на Русе Пенчо Милков и представителят на БББА в Русе Пламена Гагова.

подробно...


Poland Shoes Expo представя повече от 500 марки от обувната промишленост


Poland Shoes Expo представя повече от 500 марки от обувната промишленостPoland Shoes Expo ще се проведе в периода 14-16 октомври 2021 г. Изложбеният център Ptak Warsaw Expo Centre е домакин на най-специалното събитие в областта на обувната и кожената промишленост в страната.

подробно...


Дигитален печат чрез сюблимация беше представен в Русе


Дигитален печат чрез сюблимация беше представен в РусеМираж Груп ЕООД организира ден на отворените врати в хотел Теодора Палас на тема “ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ ЧРЕЗ СУБЛИМАЦИЯ”, който имаше за цел да запознае производителите на облекла в Русе и региона с технологията на печат върху полиестер чрез сублимация. На събитието беше изложен дигитален принтер за печат върху текстил от серията “Стич“ на НР и преса за каландриране „Трансматик“, марки, които фирма Мираж Груп дистрибутира за територията на България.

подробно...


35 000 кг текстилни артикули са събрани само за 6 месеца в Хъб за разделно събиране на употребяван текстил


35 000 кг текстилни артикули са събрани само за 6 месеца в Хъб за разделно събиране на употребяван текстилОт началото на 2021 г. в Хъба за разделно събиране на употребяван текстил в София са събрани около 35 000 кг текстилни изделия в разположените 8 броя специализирани контейнери на територията на търговски парк „Джъмбо Плаза“. Този ненужен текстил се сортира и обработва в производствената база на компанията Текст Тийм в гр. Варна, за да се подготви за повторна употреба или рециклиране. Дейностите се извършват по демонстрационен проект “Хъб за разделно събиране на употребяван текстил”, финансиран по Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“. Сред основните цели на проекта е да се ускори преходът към кръгова икономика в страната като добрите практики се мултиплицират и на други локации.

подробно...


Круизна колекция 2022 на Louis Vuitton


Круизна колекция 2022 на Louis VuittonТова е втората такава колекция на Никола Гескиер за Louis Vuitton. Преди година, в ранните месеци на пандемията, той организира студийни снимки, но този път засне късометражен филм в Axe Majeur &ndash

подробно...


Възможности за развитие на британския моден пазар


Възможности за развитие на британския моден пазарБританско-българската бизнес асоциация (БББА) организира среща с британската модна индустрия, на която ще бъдат представени механизмите, по които български фирми могат да навлязат на британския пазар, както и какво да очакват от него.

подробно...


Онлайн конференция "Криза и перспективи в сектор Текстил, облекло и кожи"


Онлайн конференция "Криза и перспективи в сектор Текстил, облекло и кожи"Как се справя цяла една индустрия с предизвикателствата на COVID кризата и какъв е пътят традиционния за страната отрасъл да оцелее?

подробно...


Нова ера за европейските модни марки: Дигитализация и устойчивост


Нова ера за европейските модни марки: Дигитализация и устойчивостПроектът FASCINATE ще проведе своята първа конференция и семинар „Нова ера за модните марки в ЕС - възприемане на дигитализацията и устойчивостта“, организирани в рамките на ESCP-4i - Европейска платформа за клъстерно сътрудничество.

подробно...


Включете се в проект "България - Русия: многопланово регионално партньорство"


Включете се в проект "България - Русия: многопланово регионално партньорство"Центърът на промишлеността на Република България в Москва, Националното туристическо представителство на Република България в РФ и Българският културен институт в Москва инициират съвместен проект: „България – Русия: многопланово регионално партньорство“. Условията на продължителна пандемия, причинена от COVID-19, в която светът живее вече повече от година, доведоха до сериозни промени в начина на живот, дейност, комуникации във всички сфери. Негативните ефекти са факт - сериозни търговски загуби на бизнеса, срив на туризма, преустановяване на традиционния начин на общуване и дейност в сферата на културата.

подробно...


Участвайте в безплатни бизнес срещи в рамките на Fashion Match Supply 2021


Участвайте в безплатни бизнес срещи в рамките на Fashion Match Supply 2021Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата кани български фирми от модната индустрия да участват в първото по рода си събитие, посветено на веригата за доставки в модния бизнес, логистиката, производството, текстилната промишленост, което ще се проведе в рамките на Fashion Match Supply 2021.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Жана Жекова


Дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи