Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модна индустрия

Модна индустрия


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Футболист атакува модното поприще


Футболист атакува модното поприщеМладата надежда на Локомотив Пловдив и Евроколежа Георги Карагьозов смело атакува модния подиум. Зад обектива на модния фотограф и дизайнер Бранко Андреев Георги засне най-новите предложения за есенно зимния сезон 2017/2018 на ултрамодерните и комфортни XO.

подробно...


Футболистът на Саутхамтън Флорин Гардош благодари лично на София Борисова


Футболистът на Саутхамтън Флорин Гардош благодари лично на София БорисоваСветовно известният румънски футболист - национал Флорин Гардош, който в момента играе за английския Саутхамтън, благодари лично на София Борисова в профила си в Инстаграм за уникалната булчинска рокля, която най-добрата майсторка на сватбената рокля създаде за неговата съпруга. Гардош се венча за дългогодишната си приятелка – румънският топ модел Диана Мич, преди дни в замък в Букурещ. Сред множеството гости присъстваха представители на световния футболен елит, негови съотборници, както и много известни личности от Румъния и Великобритания.

подробно...


10 годишен юбилей на Сватбен център Брилянтин


10 годишен юбилей на Сватбен център БрилянтинГодината започна много вълнуващо за Брилянтин, тъй като фирмата отпразнува своя 10 годишен Юбилей! Екипът на Сватбен център Брилянтин, с много грижа и внимание и с професионални съвети осъществяваше мечтите през всичките тези години на всяка булка да бъде красива и унилкална на сватбения си ден! Фирмата отдавна е утвърден лидер в морският град и нейната визитна картичка се определя с висок професионализъм с възходяща градация във времето.

подробно...


Специализирано изложение за абитуриенти в София


Специализирано изложение за абитуриенти в СофияНационален музей „Земята и хората“ става домакин на единственото по рода си специализирано изложение за абитуриенти. От 22 до 26 февруари най-известните български дизайнери и модни къщи ще се обединят около идеята да преобразят празника на хиляди млади хора.

подробно...


Кейт Мидълтън с тоалет на български дизайнер


Кейт Мидълтън с тоалет на български дизайнерКейт Мидълтън - херцогинята на Кеймбридж, блесна отново с тоалет на български дизайнер. Моделиерът от английския бранд „Епонин” Петър Петров е от Велики Преслав. Той за втори път има честта да облече нейно кралско височество. Това се случва за по-малко от година.

подробно...


Традициите повеляват - на Коледа с народна носия


Традициите повеляват - на Коледа с народна носияЛюбимите зимни празници наближават и всяко българско семейство спазва обичаите за трапезата на Бъдни вечер. Малцина са обаче тези, които знаят, че българската народна носия притежава огромна символика и в нея са вплетени множество наричания за здраве, късмет и благополучие.

подробно...


Певецът Уикенд в колаборация с H&M


Певецът Уикенд в колаборация с H&MНа страницата си в социалната мрежа изпълнителят Уикенд потвърди колаборацията си с шведския моден гигант H&M. Освен да участва в кампанията за лято 2017, той ще разработи и няколко продукта за самата колекция на компанията със собствения си лейбъл XO (американски акроним за "целувки и прегръдки" в писмата - бел.ав.).

подробно...


Алекса Чънг - новия креативен директор на UGG


Алекса Чънг - новия креативен директор на UGGКой не обича UGG ботушите? Макарда са безспорно уютни, населението на света винаги е изразявало смесени чувства над UGG ботушите, или ги обожават или са против. Благодарение на Алекса Чънг обаче, нещата могат да се променят завинаги, тъй като международната модна муза току-що бе назначена за нов художествен ръководител на UGG.

подробно...


Международна изложба на модните фотографи


Международна изложба на модните фотографиПрез месец Октомври 2016, "Асоциация на модните фотографи на България" асоциира "Международна изложба на модните фотографи".

подробно...


До -70% намаление на лайфстайл и спортни артикули в ADIDAS FACTORY OUTLET


До -70% намаление на лайфстайл и спортни артикули в ADIDAS FACTORY OUTLETВреме е за обновяване на гардероба на несравнимо ниски цени, тениски, горнища, спортни комплекти и обувки, идеални за джогинг рано сутринта или за следобедно кафе с приятели.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Ники Сотиров


Актьор
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи