Футболист атакува модното поприще

Младата надежда на Локомотив Пловдив и Евроколежа, Георги Карагьозов смело атакува модния подиум.

Зад обектива на модния фотограф и дизайнер Бранко Андреев, Георги засне най-новите предложения за есенно зимния сезон 2017/2018 на ултрамодерните и комфортни XO. Модата на Андреев и Пеева е за младите, динамични и уверени дами и господа.

Футболист атакува модното поприще

Зад престижното име на бранда като истински почитатели се открояват имената на Мистър Менхънт 2017 Георги Вълков, който ще представи след броени дни страната ни в Бангкок, Тайаланд, топмодела Ивел Йорданов - финалист в конкурса за мъже модели Мистър София, основан от Атанас Лазаров, Константин Айвазов - Мистър Пловдив, Мис Вселена България Жана Янева, Илиян Ицов.

Новото лице на бранда XO - Георги Карагьозов е зодия Риби. Учи - системно програмиране в ПГМТ Цветан Лазаров в града на тепетата Пловдив. Занимава се с мода от година, като сега усилено тренира фитнес във веригата фитнеси Pulse Plovdiv. Зад гърба си преди е тренирал 4 години футботол в отборите на Локомотив Пловдив и Евроколежа.

Освен модата Георги мечтае да изгрее и на филмова лента,както и да бъде част от хитовия сериал на Краси Ванков - "Ден и нощ" по Нова тв.