Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модна индустрия

Модна индустрия


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Panorama Berlin Есен-Зима 2016/2017 - Европейското средище на водещите модни марки


Panorama Berlin Есен-Зима 2016/2017 - Европейското средище на водещите модни маркиОт 19 до 21 януари 2016 Panorama Berlin представи съвременна и актуална селекция от дамски и мъжки колекции, обувки, аксесоари и лайфстайл артикули на водещите световни брандове. Panorama Berlin е най-голямото модно изложение в Европа с над 650 изложители.

подробно...


Balkanika Wedding & Honeymoon Expo


Balkanika Wedding & Honeymoon ExpoНай-голямото сватбено изложение в страната BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO ще се състои на 23 и 24 януари (събота и неделя) в елегантната "Бална зала" на SOFIA HOTEL BALKAN /SHERATON/. Изложението е с вход свободен.

подробно...


Luxury Weddings Expo – най-значимото българско събитие за 2016


Luxury Weddings Expo – най-значимото българско събитие за 2016Сватбената и събитийна индустрия в България имат нов професионален празник и той се нарича Luxury Weddings Expo – най-значимото българско събитие, посветено на организирането на най-специалните дни от живота на всеки.

подробно...


Марина Войкова спечели "Мис България" облечена в Романтика Фешън


Марина Войкова спечели "Мис България" облечена в Романтика ФешънПрекрасната Марина Войкова от Елин Пелин стана новата Мис България 2015, облечена в изискан тоалет на най-добрата модна къща в България – Романтика Фешън – марката, която никога не излиза от мода.

подробно...


Men's Fashion Cluster откри шоурума си в Амстердам с фолклорни танци и български шевици


Men's Fashion Cluster откри шоурума си в Амстердам с фолклорни танци и български шевициНа 16 ноември 2015 година, Клъстерът за мъжка мода (Men's Fashion Cluster) отвори в Амстердам, Холандия, първия от веригата си шоуруми из Европа. Той се намира в Световния моден център (World Fashion Centre), а за откриването му бе изнесен ревю-спектакъл, съчетаващ български фолклорни танци и съвременни облекла с шевици.

подробно...


Men's Fashion Cluster ни среща с две българки, занимаващи се с мода в Амстердам


Men's Fashion Cluster ни среща с две българки, занимаващи се с мода в АмстердамДиректорът на Клъстера, Деан Манев, взе интервю с две българки, живеещи и работещи в страната на лалетата от години. Роксана Дефрийз е художник и моден блогър. Мария Христова е моден илюстратор.

подробно...


Защо вярвам в българите


Защо вярвам в българитеВдъхновяваща статия за това, как ние българите да се обединим около една цел - да популяризираме България по света, да покажем на Европа и света, че българите заслужават да бъдат наравно с тях и да правят бизнес с тях. България няма имиджа, който би трябвало да има. Ние сме в Европа, но те не ни приемат за равни. Не вярвате, че това е възможно? Прочетете статията и ако я харесвате, споделете я със своите приятели.

подробно...


Русе - едно добро решение за работа


Русе - едно добро решение за работаРусе е най-големият български пристанищен град по поречието на река Дунав. Известен е като "Градът на първите неща". Често е наричан "Малката Виена" заради прекрасната си архитектура, а девизът му е: "Град на свободния дух". През 2015, Русе спечели първо място в читателската класация на "Дарик нюз" - "Най-добър град за живеене в България през 2014 година". В подкрепа на това твърдение, искаме да ви представим и възможност за работа в Русе...

подробно...


Men's Fashion Cluster - посланик на българската мода и фолклор в Холандия


Men's Fashion Cluster - посланик на българската мода и фолклор в ХоландияДнес Men's Fashion Cluster бе в Амстелвеен, като специален гост на Явор Георгиев - Основател на Българо-холандската търговско-промишлена палата, създадена през 2008 година с цел изграждане на мрежа от контакти и събиране на актуална информация за двустранните търговски и бизнес отношения между България и Холандия.

подробно...


Симпозиум "Модни тенденции. Компютърен моден дизайн и мениджмънт"


Симпозиум "Модни тенденции. Компютърен моден дизайн и мениджмънт"На 03 и 04 декември 2015 г. в Центъра за международни срещи в ТУ – София с финансовата подкрепа на Koppermann Computersysteme GmbH, Германия ще се проведе симпозиум на тема "Модни тенденции. Компютърен моден дизайн и мениджмънт".

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Галина Денчева


Дизайнер на Галинел
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи