PRINTFEST - силата на модерните печатни технологии за успешен бизнес днес


Интересно и същевременно сериозно представяне на достъпните и перспективни възможности за печеливш бизнес, в основата на който стоят модерните печатни технологии - това е ПринтФест.

Демонстрации, директен контакт с машините и технологиите, забавни начини за персонално участие в подготовката и отпечатването на множество интересни продукти.

И най-важното - без досадни презентации от по 60 слайда и продуктови мениджъри, обясняващи на английски, колко велика е тяхната фирма и колко голям е новият им завод!

Ще бъдат демонстрирани някои от най-новите, току-що представени на drupa, машини и технологии от лидерите в бранша.


PRINTFEST - силата на модерните печатни технологии за успешен бизнес днес


Най-интересното от дигиталните печатни технологии за производителите на текстилни изделия и за фирмите, занимаващи се с печат върху текстил:
- новите сублимационни принтери Epson SureColor F6000/6200, F7200 и F9200 - без конкуренция като цени на машините, себестойност на отпечатаната продукция и скорост на печат, в съответните класове.
- принтер за директен печат върху светли и тъмни изделия от памук, лен, смеси памък-полиестер - Epson SureColor F2000. Подходящ за големи тиражи светъл текстил и малки до средни тиражи тъмен/черен текстил.
- термотрансферни хартии и флекс-фолиа за текстилен трансфер на немската фирма FOREVER - както конвенционални, така и новата технология без изрязване на плотер и чистене. Варианти за всякакви принтери.
- филми, принтери и софтуер за изработка на цветоотделки за снимане на сита, включително и за многоцветен машинен растерен печат
- принтери за печат на кройки, плакати, постери, визуализции на дизайни, интериорна реклама, тапети, фотографски и артистични материали
- индустриални термопреси и каландри TRANSMATIC

PRINTFEST - силата на модерните печатни технологии за успешен бизнес днесСъбитието ще се проведе на 1.07.2016 г (петък), в София, Интер Експо Център, фоайето на 5-та и 6-та палата.

Вход - Арката вляво от 1-ва палата, точно срещу изхода от метростанцията.

Сутринта отваряме врати в 10:00 ч.

През целия ден ще можете да разгледате, да пробвате, да получите консултация или просто да си поговорим на чаша кафе или освежаваща напитка.

От 17:30 до 22:00 ще има и хубава музика, коктейл и лек бюфет. Нарекохме точно тази част от събитието "July Evening", надяваме се да я споделите с нас!
Издаваме и извинителни бележки за отсъствие от работа и за късно прибиране - да послужат ако и където е необходимо!

Препоръчваме Ви да дойдете с такси или с метрото - спирката е точно срещу входа! Ако предпочитате да пристигнете с автомобил - има няколко големи паркинга, точно пред входа!

Важно! За да запазим обстановката отпускаща и непринудена, но все пак работна, входът ще бъде само с предварителна регистрация.
Можете да се регистрирате на //factor.bg/printfest2016.html

За повече информация:
Web: //factor.bg/printfest2016.html
E-mail: marketing@factor.bg
Tel.: 0896 738700
Facebook: https://www.facebook.com/factor.bg/