ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА 2016

Модна Агенция VIP Fashion Group съвместно с най-големия моден портал в България - Fashion.bg имат удоволствието да Ви поканят да станете част от най-значимото модно събитие за сезона с домакин Хотел Интернационал Златни пясъци

Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e един от най-големите и престижни модни форуми в България, с който се дава възможност на различни модни марки/български и чуждестранни/, да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. Домакин на престижния форум е Хотел Интернационал Златни пясъци, а организатор – Модна Агенция VIP FASHION GROUP.

Благодарение на перфектната организация на предходните издания за шеста поредна година „Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА“ бе избран за НАЙ-ДОБРОТО МОДНО СЪБИТИЕ в морската ни столица.

През 2015 година и в двете вечери на модния форум началото бе поставено от най – малките модели на агенция VIP FASHION GROUP, които представиха най – актуалните тенденции в детската мода. Ценителите на модата и красотата се насладиха и на най – новите колекции на марките „WOLF WALLEY”, бански костюми от „SEVEN SECONDS”, серии бутикови обувки „SARA PEN“ и „BERTTO SHOES, дизайнерските колекции на модните къщи - “VAYANA”, “BANDEROL“, “IXTYS”, “ZEBRA WOMAN”, “РОШАВАТА ГАРГА“ – с дизайнер Албена Александрова и „VETEIDA“ – с дизайнер Весела Василева. Зрителите аплодираха изящните булчински рокли на дизайнерите - Стойка Хаджиева – Новкова – ТОНЕНА и Стоян Радичев, както и на „СВАТБЕН ЦЕНТЪР СОФИЯ И ВАРНА“ и булчинска къща „ОРЕНДА“.

Кулминацията в модния спектакъл бе благотворителната инициатива на Анита Мейзър, която представи колекция официални рокли на реномирани американски дизайнери с идеята те да бъдат закупени, а средствата от тях да подпомогнат лечението на дете, страдащо от тежко заболяване. Силно присъствие имаше и модата за мъже, която бе представена от модна къща - „ AGGRESSOR”, “RICHMART” и „DANIEL FASHION”. Млади български дизайнери, участници в проекта – RICHMART VINTAGE - показаха своите оригинални идеи от мъжки и дамски облекла с избродирани български шевици – модна тенденция, която е много актуална и набира все по - голяма популярност в България и по света.

Тази година Модния форум ще се проведе на 23 и 24 юни в Хотел Интернационал Златни пясъци. На Фестивала се очаква да присъстват над 400 гости - представители на културния, бизнес и светски елит от цяла България.

В рамките на две поредни вечери ще бъдат представени последните модни колекции на реномирани марки, актуалните тенденции в козметиката и грима, както и коафьорски демонстрации на водещи салони за красота.

И този сезон водещ на събитието ще бъде актьора Симеон Лютаков.

„Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ 2016, ще се осъществи благодарение на генералното партньорство на MALL VARNA, ВИНАРСКА ИЗБА ВАРНА, ЖИВА АЛКАЛНА ВОДА ADVA, САЛОНИ NUSHI, както и любезното домакинство на Хотел Интернационал Златни пясъци.

Официални медийни партньори на събитието - вестник “Черно море“,списание “Булка” и сайтовете: www.fashion.bg, www.moda.bg, www.hilife.bg, www.fashionsense.bg, www.moreto.net, www.varnautre.bg, www.novavarna.net, www.lifestyle.bg, www.yep.bg, www.photogroup.bg и др.