Любо Ганев открива втори магазин на Asics

Волейболната ни звезда Любо Ганев успешно завъртя моден бизнес на родна почва като официален представител на един от най-популярните спортни брандове в цял свят - Asics. Сътрудничеството му с компанията датира от преди четири години, като за този период марката се разви като една от предпочитаните и у нас.

Само преди година г-н Ганев преряза лентата на първия представителен магазин на Asics в страната ни. Той се помещава в столичния The Mall, а негов съдържател е бизнесдамата Мира Стоянова. След успешното начинание, амбициозната дама е на път да отвори и втори магазин на известната марка. Събитието ще се случи на 1 септември в Paradise Mall, информира "ПРофайл".

Любо Ганев открива втори магазин на Asics

За откриването е поканен модния елит у нас, както и представители на шоубизнеса и спортните среди. "Магазините така са устроени, че да имат своя стил, така че лесно да се разпознават независимо дали си в Барселона, Париж или София. А и линията да се запазва без значение кой е представител на компанията през годините", разказа за концепцията на обектите Ганев.

В началото на тази година модния предприемач обяви и рекламното лице на Asics за България. Волейболистът ни се спря на националния състезател за "Купа Дейвис" Димитър Кузманов.