Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Млади дизайнери

Млади дизайнери


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Стартира второто издание на международния конкурс за млади модни дизайнери на Нов български университет IDEAMODA


Стартира второто издание на международния конкурс за млади модни дизайнери на Нов български университет IDEAMODAОт 12 ноември тази година работата на талантливите творци ще бъде оценявана от впечатляващо жури от модни дизайнери, стилисти, журналисти и фотографи от България и чужбина.

подробно...


Световен дизайнер ще обучава млади таланти на изложението "ТексТейлър Експо 2019"


Световен дизайнер ще обучава млади таланти на изложението "ТексТейлър Експо 2019"Изключително успешният дизайнер Иван Донев ще бъде специален гост на изложението за текстил и мода „ТексТейлър Експо 2019“, което ще се проведе от 7 до 9 ноември в Международен панаир Пловдив. Уникалният творец със световно признание ще води уъркшоп за млади таланти.

подробно...


IDEA MODA - международен конкурс за млади модни дизайнери


IDEA MODA - международен конкурс за млади модни дизайнериКонкурсът беше обявен през месец юни 2018 г., по време на дипломните ревюта на НБУ, които бяха част от програмата на Balkan Fashion Week 2018 #MetropolitanEdition. Много фирми от модния бранш, модни издания и медии станаха партньори и оказаха финансова и медийна подкрепа на IDEAMODA.

подробно...


Анн-Джи облича Мис Студентка


Анн-Джи облича Мис СтуденткаПоп певицата Анн-Джи продължава да жъне успехи с поредната си модна колекция. Този път тя бе представена в два от туровете на ежегодния конкурс "Мис Студентка България 2018", който се проведе в известен столичен клуб.

подробно...


Световният моден дизайнер Ана Локинг с публична лекция и уъркшоп в Нов български университет


Световният моден дизайнер Ана Локинг с публична лекция и уъркшоп в Нов български университетСветовният испански бранд за дамска, мъжка мода и аксесоари Ana Locking ще гостува на Нов български университет тази събота – 17 ноември, от 11:20 часа в 409 аудитория „Проф. Васил Стоилов“. Дизайнерката Ана Гонзалес, основала марката през 2008 г., ще изнесе публична лекция на тема „Връзката между изкуството и модата“ в две основни направления: предприемачеството в модата и творческите процеси, и ще работи със студентите по мода и маркетинг на НБУ.

подробно...


Младата дизайнерка Диляна Матеева с премиерна колекция - FASHION MELODY


Младата дизайнерка Диляна Матеева с премиерна колекция - FASHION MELODYПремиерната колекция Fashion Melody на младата дизайнерка Диляна Матеева е вдъхновена от женствената елегантност в рока и по-конкретно от лирическите героини в рок песните от края 80-те и началото на 90-те години на XX век. Колекцията есен-зима 2018/2019 съчетава практичност и елегантност с бунтарство и непреклонност. Изчистените силуети и женствената линия на дрехите са съчетани със специфични елементи в кройките и интересни съчетания на цветове.

подробно...


Дефилета на авангардни модни колекции, създадени от ученици - част от програмата на „ТексТейлърЕкспо 2018“


Дефилета на авангардни модни колекции, създадени от ученици - част от програмата на „ТексТейлърЕкспо 2018“Професионалните гимназии, подготвящи специалисти за шивашката индустрия, ще се представят и със свои щандове. Това ще даде възможност за директни контакти между техните възпитаници и водещи фирми производители. Инициативата има за цел да предложи решения за един от основните проблеми в бранша – недостига на работна ръка.

подробно...


Призванието да си дизайнер - да направиш от нищо нещо


Призванието да си дизайнер - да направиш от нищо нещоВ детството си Кристофър Рейбърн майстори дървени къщи и роботи. Но сега прави кариера, като превръща необичайни материали - включително парашути - в дрехи, достойни за модния подиум.

подробно...


Стани моден дизайнер още днес - Нарисувай своята рокля


Стани моден дизайнер още днес - Нарисувай своята рокляЗнам, че много от вас мечтаят за бляскава кариера в областта на модата, за свои модели и колекции. Сега можете да бъдете моден дизайнер на собствените си рокли, а защо не и на роклите на своите приятелки!

подробно...


Студентка на НБУ е финалист на международния конкурс за млади дизайнери Mittelmoda


Студентка на НБУ е финалист на международния конкурс  за млади дизайнери MittelmodaПрестижният международен конкурс за млади дизайнери Mittelmoda за поредна година избра български участник на финален кръг. Айлин Елмаз, студентка от IV курс на БП „Мода“, е сред 12-те финалисти, избрани след внимателна селекция от компетентно жури сред повече от 4000 кандидати. Така НБУ се нарежда до изключително престижни университети от Великобритания, Белгия, Израел, САЩ, Франция и др.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Цветелина Грахич


Вокалистка в "Шоуто на Слави"
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи