Спечелете 1 от 30 стипендии за магистратура по дизайн и фотография в Raffles Milano

Raffles Milano, едно от най-ексклузивните училища за мода и дизайн в света, намиращо се в сърцето на Милано, отпуска 30 стипендии до 50% от таксата за обучение за магистърски курсове по моден дизайн и бизнес, фотография, визуален дизайн и комуникация, продуктов и интериорен дизайн, които започват от ноември 2022 г.

Спечелете 1 от 30 стипендии за магистратура по дизайн и фотография в Raffles Milano

Като студент в Raffles, вие ще работите директно с водещи професионалисти в продължение на повече от десет месеца, само с 20 студента в клас и ще придобивате безценен опит чрез тясно сътрудничество с агенции и компании в съответните им области и ще разширите гледната си точка за това какво означава да бъдеш дизайнер, бранд мениджър, фотограф.

Кандидатите, които се интересуват от моден дизайн и бизнес, фотография, визуален дизайн и комуникация, продуктов и интериорен дизайн, считано от ноември 2022 г., трябва да кандидатстват за първата покана за участие преди 31 май 2022 г. и преди 30 септември 2022 г. за втория краен срок за магистърските курсове, започващи през ноември 2022 г

На кандидатите ще бъдат предоставени 50%, 40% или 30% покритие от таксата за обучение. Стипендиите ще бъдат присъждани от академичната комисия на Raffles Milano въз основа на портфолиото и мотивационното писмо на кандидата.

Спечелете 1 от 30 стипендии за магистратура по дизайн и фотография в Raffles Milano

Конкурсът е отворен за студенти с бакалавърска степен или с доказателство за образование. Могат да участват кандидати с професионален опит в съответната област на обучение.

Участвайте сега и за информация относно стипендии, моля, посетете https://rm-modaedesign.it/en/2021/11/04/30-scholarship-aa-22-23-master/