Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Световна мода

Световна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Дизайнерът Зухаир Мурад показа новата си бляскава колекция рокли


Дизайнерът Зухаир Мурад показа новата си бляскава колекция роклиЛиванският дизайнер Зухаир Мурад представи новата си бляскава колекция за сезон пролет-лято 2013 г. по време на седмицата на висшата мода в Париж.

Истинска златна мина е открил ливанския стилист с модели, обсипани със златни тъкани, бродерии и брокат. Като цяло блясъкът на метала е акцент в колекцията, която развълнува знаменитости от цял свят. Без съмнение това екстравагантно сияние ще се появи на червения килим, очакват модните критици.

подробно...


С колекцията на Армани завърши Седмицата на модата в Милано


С колекцията на Армани завърши Седмицата на модата в МиланоИталианският моден крал Армани сложи точката на ревютата мъжка мода за сезон есен-зима 2013/2014 в Милано, завършвайки четиридневното събитие, което показа съблазнителни силуети и многообразие от цветове от марки като Прада, Гучи и "Дискуаред 2".

Джорджо Армани представи колекция, вдъхновена до голяма степен от милитъри стила, който според него създава "силен, точен образ...и чист и съществен стил, който сътворява мъжествен силует, определян от широки якета и палта, съчетани с прилепнали панталони".

подробно...


Кейт Мос в рекламната кампания на Живанши за пролет-лято 2013


Кейт Мос в рекламната кампания на Живанши за пролет-лято 2013Британската топ манекенка Кейт Мос участва в рекламната кампания за сезон пролет-лято 2013 на парижката модна марка Живанши.

Красавицата позира със спусната коса по раменете и очи, покрити с големи метални слънчеви очила, облечена в дрехи от колекцията пролет-лято 2013 на Рикардо Тици за Живанши.

подробно...


Ники Минаж с жълт бански в реклама на МАС


Ники Минаж с жълт бански в реклама на МАСХип-хоп кралицата Ники Минаж изневери на своя любим розов цвят и се появи в рекламната кампания на МАС с жълт бански на надуваем дюшек.

Певицата стана лице на есенната козметична колекция Viva Glam Nicki 2, която включва грим и червило в пастелни тонове. "И не забравяйте: лавандуловият е новият розов цвят", провъзгласява МАС.

подробно...


Манията по зелена рокля на Гучи завладя Холивуд


Манията по зелена рокля на Гучи завладя ХоливудМагнетизмът на зелената кадифена рокля на модната марка "Гучи" впечатли много познати лица от света на модата, киното и музиката.

Един от "подписите" на знаменитостите на червения килим е зелената рокля на италианската марка, която буквално се износи през изминалата година. На пет различни светски събития имаше поне една дама от висшето общество със същата рокля.

подробно...


Лагерфелд представи заредена с енергия колекция на Седмицата на модата в Париж


Лагерфелд представи заредена с енергия колекция на Седмицата на модата в ПарижКарл Лагерфелд представи новата си колекция в рамките на Седмицата на модата в Париж в присъствието на отбрани гости, сред които Кайние Уест и Дженифър Лопес.

Специално за ревюто дизайнерът беше инсталирал 13 ветрогенератора в почти истински размери на самия моден подиум, а върху покрива бяха поставени соларни панели. Бяло-зелените решетки на панелите буквално се отразяваха върху обсипаните с пайети рокли без презрамки с дължина над коляното.

подробно...


Жан Пол Готие направи реверанс към модните икони на 80-те


Жан Пол Готие направи реверанс към модните икони на 80-теПрочутият моден дизайнер Жан Пол Готие реши да се върне към корените на своето вдъхновение, като припомни звезди на модата от 80-те години по време на своето представяне на Седмицата на модата в Париж.

От Мадона до Майкъл Джаксън и от Грейс Джоунс до Дейвид Бауи - той изтъкна, че те са повлияли на модата, но и на "неговата мода". "Само защото сме в криза, не е необходимо да сме мрачни и да показваме зловещи колекции. Защо е нужен минимализъм на всяка цена? Може да бъде и радостно", каза той след своето дефиле

подробно...


Започна Седмицата на модата в Париж


Започна Седмицата на модата в ПарижСлед като изслуша Милано, модният свят "наостри уши и очи" към модния подиум в Париж, където започна седмицата на модата.

До 3 октомври френската столица ще представи новите колекции пролет-лято 2013 с предложения на утвърдени имена като Жан Пол Готие, Диор, Валентино и Балмейн. Хърватският дизайнер Дамир Дома показа своята "градска" колекция за следващия пролетно-летен сезон.

подробно...


Прада с "невъзможна модна комбинация" на Седмицата на модата в Милано


Прада с "невъзможна модна комбинация" на Седмицата на модата в МиланоПрада представи зашеметяваща цветна колекция, вдъхновена от Япония, на подиума на Седмицата на модата в Милано.

За сезон пролет-лято 2013 италианската модна марка предлага сатенена колекция, която да е достъпна, дори за жените, които не си позволяват твърде много цвят в ежедневния си гардероб.

Пролетните палта и сака са обсипани с големи цветя. Флоралните тоалети бяха съчетани с клинове и сандали в сребърната гама.

подробно...


Морска пролет предложи Алберта Ферети на Седмицата на модата в Милано


Морска пролет предложи Алберта Ферети на Седмицата на модата в МиланоЗашеметяващо и спиращо дъха пътуване до дъното на океана предложи италианската дизайнерка Алберта Ферети по време на първия ден от модната седмица в Милано. Италианската дизайнерка за пореден път издигна в култ женствеността с лекотата на дантелата и изтънчеността на орнаментите. В колекцията си Ферети залага на морската цветова палитра на тюркоаз и аквамарин.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Анелия Петкова


Собственик на Bridal Fashion
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи