Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Световна мода

Световна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Българска рокля на Оскарите тази година


Българска рокля на Оскарите тази годинаОт две години в Лос Анжелис живее и доста успешно пробива в киното една българка - Мариета Мелроуз. Тъй като тя е поканена като гост на церемонията, била е помолена да влезе и в ролята на специален пратеник на bTV Cinema и да предава пряко. За присъствието си на Оскарите тя е избрала рокля на талантливата дизайнерка Тери Караиванова.

подробно...


Топ дизайнерът на булчински рокли - Тони Ментел пристига в България


Топ дизайнерът на булчински рокли - Тони Ментел пристига в БългарияЗа първи път дизайнер на булчински рокли пристига в столицата, за да се срещне лично с бъдещите булки в рамките на „Училище за булки”, сезон 3. Най-чаканото от младоженките събитие ще се проведе на 24-и и 25-и февруари, събота и неделя в булчински магазин Брайдъл хауз в България Мол, ет +2 от 11.00 до 19.00 часа.

подробно...


Креативният директор на Burberry напусна марката


Креативният директор на Burberry напусна марката В събота дизайнерът и креативен директор на "Бърбъри" Кристофър Бейли показа на Лондонската седмица на модата последната колекция, която прави за бранда, вплитайки в едно носталгия по миналото, поглед към настоящето и оптимизъм за бъдещето.

подробно...


Вижте първите модели от колаборацията между Vicotoria's Secret и Balmain


Вижте първите модели от колаборацията между Vicotoria's Secret и BalmainПрез октомври, модният гигант при производството на луксозно бельо Victoria's Secret съобщи за колаборацията си с френската модна къща Balmain. Креативният директор на Balmain - Оливие Рустинг има тежката задача да направи някои от аутфитите на ангелите за тазгодишното им модно шоу в Шанхай.

подробно...


Ема Стоун е новото рекламно лице на Louis Vuitton


Ема Стоун е новото рекламно лице на Louis VuittonНадеждата на Холивуд Ема Стоун ще бъде лицето на френската модна къща Louis Vuitton през следващите две години, след като сключи грандиозна сделка на стойност 10 млн. долара с компанията. Това съобщи в петък телевизия "Шеста страница", която допълни още, че партньорът на Ема от филма "Ла Ла Ленд" Раян Гослинг също е бил офертиран от модния гигант, но е отказал.

подробно...


Темата за 2018 година на ежегодния Met Gala вече е обявена


Темата за 2018 година на ежегодния Met Gala вече е обявенаИнститутът по изкуства в Ню Йорк е известен с разнообразните си теми през годините. Считайки факта, че живеем във времена на бурни политически и религиозни промени, следващата тема на Met Gala ще е именно тази за религията.

подробно...


Michael Kors купува луксозната марка Jimmy Choo


Michael Kors купува луксозната марка Jimmy ChooАмериканската компания Michael Kors е постигнала споразумение за покупката на британския производител на обувки Jimmy Choo за 986 милиона паунда /около 1,2 милиарда долара/.

подробно...


Звездите от "12А" блестяха в тоалети на Pronovias в Кан


Звездите от "12А"  блестяха в тоалети на Pronovias в Кан"12А" - премиерният филм на продуцента Дейвид Варод и режисьорката Магдалена Ралчева, беше показан във Фестивалния комплекс в Кан в извънконкурсните програми. Историята на учителката Лина и нейните абитуриенти събра в Palais K комплименти на гости от няколко страни, а най-вече на продуценти и разпространители от Европа, Америка и Индия.

подробно...


Мерлин Арно с успех на фестивала в Кан


Мерлин Арно с успех на фестивала в КанМерлин Арно – носител на Златна игла 2017 на Академията за мода в категория „Модна иновация“ – беше единственият български дизайнер, поканен да участва с колекция висша мода в Couture Fashion Week. „Престоят ми в Кан беше повече от успешен! Много съм щастлива, че бях забелязана от американски продуцент, снимащ исторически филми, който ми предложи да правя костюмите за актьорите! Дано да оправдая доверието му!“, споделя Мерлин. Събитието се провежда в края на май заедно с ежегодния Филмов фестивал в Кан, който по традиция събира едни от най-големите звезди от лайфстайла и шоубизнеса. Освен като дизайнер, Мерлин Арно помага и в отразяването на събитията от Палатата в Кан с акредитация като журналист и филмов продуцент, член на Национален филмов център.

подробно...


Четири български фирми на Techtextil и Texprocess във Франкфурт


Четири български фирми на Techtextil и Texprocess във ФранкфуртРусенската фабрика за мъжки костюми Ричмарт, заедно с Men's Fashion Cluster, Свепол (търговия със суровини), Нитекс (производство на ластици, ленти, паспели, шнурове, връзки) и производителят на торбички Extrapack участват със собствени щандове на Techtextil и Texprocess във Франкфурт от 9 до 12 май.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Анелия Кошарска


Стилист, коафьор и гримьор
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи