Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Световна мода

Световна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Откриват два музея на Yves Saint Laurent


Откриват два музея на Yves Saint LaurentДва музея, посветени на живота и работата на прочутия френски дизайнер Ив Сен Лоран ще отворят врати в Париж и Маракеш по-късно тази година.

подробно...


Дрехите втора употреба - вдъхновение за световните дизайнери


Дрехите втора употреба - вдъхновение за световните дизайнериОтричаните от много хора дрехи втора употреба се очертаха като истинско вдъхновение по време на Седмицата на модата в Париж. Дизайнерът Франциско Тера и други изгряващи звезди на модния подиум са последвали именно линията на ризи и поли, които се продават на цената на едно кафе и се превръщат в „храм на модните изследвания“.

подробно...


Giorgio Armani диктува тенденции за Есен/Зима 2017-2018


Giorgio Armani диктува тенденции за Есен/Зима 2017-2018Кралят на италианската мода Джорджо Армани върна обратно на модния подиум смелата комбинация между пола и панталон. Той представи в Милано новата си колекция есен/зима 2017, залагайки на нестандартното, без да губи усета си за елегантност.

подробно...


Български тоалет на червения килим на Оскарите


Български тоалет на червения килим на ОскаритеПо време на 89-тите годишни филмови награди „Оскар“ българска следа пролича не само в отличията ("Сляпата Вайша" на българина Теодор Ушев бе номинирана за мечтаната статуетка в категорията за най-добър късометражен анимационен филм), но и в модата на червения килим в Долби тиътър в Лос Анжелис. Кайла Уебър – съпругата на холивудския актьор Винс Вон, избра да се появи на церемонията и гала-вечерта, облечена в рокля на българската дизайнерка Антоанета Балабанова.

подробно...


Креативният директор на Givenchy напуска поста си


Креативният директор на Givenchy напуска поста сиДосегашният творчески директор на Givenchy Рикардо Тиши обяви, че напуска френската компания след 12 години на поста.

подробно...


Мелания с рокля на Ралф Лорън при встъпването в длъжност на Доналд Тръмп


Мелания с рокля на Ралф Лорън при встъпването в длъжност на Доналд ТръмпБъдещата първа дама Мелания Тръмп заложи на елегантен светлосин тоалет на „Ралф Лорън“ за церемонията по встъпването в длъжност на своя съпруг Доналд Тръмп.

подробно...


Четири български марки ще участват на световно изложение за мода


Четири български марки ще участват на световно изложение за модаЧетири български марки ще преставят техните брандове и производствени фабрики на изложението International Apparel & Textile Fair в Дубай.

подробно...


Марк Джейкъбс закри Седмицата на модата в Ню Йорк със смела и оригинална колекция


Марк Джейкъбс закри Седмицата на модата в Ню Йорк със смела и оригинална колекцияМодният дизайнер Марк Джейкъбс закри Седмицата на модата в Ню Йорк с бляскава и смела колекция. Марк Джейкъбс отново показа, че не се вписва в стандартите на американските модни дизайнери и винаги изненадва с изтънчена креативност и смели решения, представени в неповторимия му леко небрежен стил.

подробно...


Малта в очакване на събитието на годината - Miss Malta Universe


Малта в очакване на събитието на годината - Miss Malta UniverseМалта в очакване на събитието на годината - Miss Malta Universe, тази вечер! Един от най-успешните модели Марта Фенек, позната и в България, е на път да счупи всички рекорди в световните модни среди. Освен че е най-успешната Мис през последните години, лице на световни компании като Панасоник и др., Марта Фенек довечера е под прожекторите на острова в битка за короната на Miss Malta Universe.

подробно...


Армани: Не на кожата с естествен косъм


Армани: Не на кожата с естествен косъмСветовноизвестната италианска модна къща Армани обяви, че повече няма да ползва кожа с естествен косъм в продукцията си. Армани ще премине към изпълнението на това решение, което включва всички видове кожа с косъм, в това число и заешката, от сезон есен-зима 2016.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Анелия Кошарска


Стилист, коафьор и гримьор
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи