Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Световна мода

Световна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Високотехнологичен мъжки костюм от Ministry of Supply


Високотехнологичен мъжки костюм от Ministry of SupplyЗа изработката на високотехнологичния костюм компанията е изследвала движенията на човешкото тяло - къде то се свива, разтяга и как точно се движи. На базата на тези открития са проектирани специални разтягащи се в четири посоки нишки, които са използвани за "най-подвижните" зони.

подробно...


Лейди Гага е новото рекламно лице на козметичната марка Shiseido


Лейди Гага е новото рекламно лице на козметичната марка ShiseidoЛейди Гага ще бъде не само модел, но и фотограф на кампанията, тъй като тя се състои от 50 селфита. Всеки един автопортрет ще бъде публикуван в различен японски вестник около новогодишните празници.

подробно...


Певицата Ники Минаж - лице на Roberto Cavalli


Певицата Ники Минаж - лице на Roberto Cavalli Ники Минаж ще заснеме рекламната кампания за пролетно-лятната колекция на марката през 2015 г., тъй като въплъщава буйната и модерна женственост на "Кавали жената".

подробно...


Поп певицата Риана - новият директор на Puma


Поп певицата Риана - новият директор на Puma26-годишната певица, която е договорила сделка за 1 милион долара за създаването на колекция за германската марка спортно облекло през ноември, е повишена в творчески директор на бранда.

подробно...


MO - жива, весела и практична мода от Португалия


MO - жива, весела и практична мода от ПортугалияПортугалската модна марка МО е поредният бранд от портфолиото на ZBS България. Той ще предлага качествени модни продукти за жени, мъже и деца. Простиращият се на 267 кв.м. магазин е разделен на три нива и са намира на ниво 1 в Sofia Ring Mall.

подробно...


Наоми Кембъл в рекламна кампания Пролет-Лято 2015 на Burberry


Наоми Кембъл в рекламна кампания Пролет-Лято 2015 на BurberryМоделите Наоми Кембъл и Джордан Дън и музикантите Джордж Барнет (фронтмен на британската банда "These New Puritans") и Джордж ле Пейдж са звездите в новата пролетно-лятна кампания на модна къща Burberry за топлия сезон на следващата година, заснета под режисурата на Кристофър Бейли от фотографа Марио Тестино.

подробно...


Холандският бранд Mexx банкрутира


Холандският бранд Mexx банкрутира Холандският производител на модни облекла и аксесоари Mexx е обявен за банкрутирал, съобщи в. "Финансиеле дахблад" (Financieele Dagblad).

подробно...


Известните личности избрали Зухаир Мурад за появата си на червения килим


Известните личности избрали Зухаир Мурад за появата си на червения килим Един от любимите дизайнери на актрисата Дженифър Анистън е Зухайр Мурад, който е известен със свои тоалети за червения килим.

подробно...


Изложба "Модната власт на жените" - пътешествие из женския гардероб през вековете


Изложба "Модната власт на жените" - пътешествие из женския гардероб през вековетеИзложбата се провежда в Музея на дизайна в Лондон, Великобритания от 29 октомври 2014 до 26 април 2015 и е организирана от световноизвестната Заха Хадид - една от най-влиятелните личности в съвременната архитектура и най-известната жена архитект.

подробно...


Ретроспективна изложба с дизайни на Юбер дьо Живанши в Испания


Ретроспективна изложба с дизайни на Юбер дьо Живанши в ИспанияИзложбата, подредена от самия 87-годишен дизайнер, включва около 100 от най-изисканите му модели, подбрани от музеи и частни колекции по света.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Росица Парашкеванова


Главен дизайнер на “Виктория Уникат”
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи