Кание Уест дебютира новите adidas Originals YEEZY BOOST на наградите „Грами“

Yeezy Boost ще бъдат представени в Ню Йорк по време на Седмицата на модата и All-Star мача на NBA

adidas обявиха датата, на която ще пуснат новите кецове на Кание Уест – YEEZY BOOST, с които изпълнителя излезе на сцената по време на наградите „Грами“ в Лос Анджелис. Кецовете ще бъдат официално представени на 14 февруари в Ню Йорк.

След дълго чакане Кание Уест разкри модела YEEZY BOOST по време на изпълнението на песента „Only One” на 57-ите нагади „Грами“.

Kanye West Debuts New adidas Originals Yeezy Boost At The 2015 Grammy's

Съчетавайки най-доброто от музиката, културата и модата, което Кание може да предложи, YEEZY BOOST са първата негова колабация с adidas Originals. Дизайнът на лимитираната серия кецове, която ще дебютира по-късно този месец, комбинира красиви, но същевременно семпли, материали. YEEZY BOOST преминават извън тенденциите при обувките и диктуват новите модни правила при кецовете. Обувките включват и технологията за омекотяване BOOST, което ги прави не само последния писък на модата, но и изключително удобни за носене.

„Кание Уест обединява музиката и модата по неподражаем начин“, заявява Артър Хоелд, генерален мениджър на adidas Originals.
“Той е културна икона и внася съвсем нов поглед върху дизайна на обувки. YEEZY BOOST са първите обувки, които съчетават уникалната креативност и индивидуалност на Кание. Вярвам, че ще предизвикат невероятен интерес след като ги представим в Ню Йорк по време на едни от най-вълнуващите събития в модата и спорта“, допълва Хоелд.

YEEZY BOOST ще бъдат официално представени на 14 февруари в Ню Йорк по време на Седмицата на модата и Мача на звездите на NBA. Резервации за избрани магазини от мрежата на adidas, Foot Locker и Champs Sports могат да бъдат направени предварително чрез мобилното приложение adidas Confirmed​, първото по рода си приложение което ще промени пазара за кецове като улесни процедурата по запазване на модели и постави потребителите на първо място. Ограничени бройки от YEEZY BOOST ще бъдат достъпни и в избрани магазини в Ню Йорк.