Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Световна мода

Световна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Българската дизайнерка Невена Николова облече Никол Шерцингер


Българската дизайнерка Невена Николова облече Никол ШерцингерДизайнерката Невена Николова, която живее и твори в Лондон, облече певицата Никол Шерцингер. 40-годишната приятелка на топтенисиста ни Григор Димитров избра изящна бяла, дантелена рокля за своя изява на музикалната сцена.

подробно...


Рокли на Христо Чучев за 12,000 лева ще бъдат разходени на световен подиум от Елеонора Стоянова и Гери Дончева


Рокли на Христо Чучев за 12,000 лева ще бъдат разходени на световен подиум от Елеонора Стоянова и Гери ДончеваДизайнерът Христо Чучев ексклузивно ще се погрижи за гардероба на Елеонора Стоянова – представителката на България в световния конкурс „Мис Глобал“. Носителят на престижната награда на Академията за мода – „Златна игла 2018“ ще облече и Гери Дончева за гала спектакъла на конкурса, където тя ще бъде ментор на момичетата и ще помага с награждаването в качеството си на вече коронована кралица на красотата от същия конкурс. Христо Чучев е заложил на бляскави материи с ръчни бродерии и инкрустирани кристали, а фини италиански дантели са неизменна част от стила му. Три бални рокли и две коктейлни рокли ще са тайното оръжие на Елеонора Стоянова.

подробно...


Модната къща Versace е на пазара


Модната къща Versace е на пазараИталианският моден гигант Versace е на път да бъде продаден, съобщи АФП, цитирайки анонимни източници, които предполагат, че сделката ще бъде оповестена в следващите няколко часа.

подробно...


Дамските дрехи са по-скъпи от мъжките им еквиваленти


Дамските дрехи са по-скъпи от мъжките им еквивалентиЕксперти в модната индустрия са установили, че жените плащат по-високи цени в сравнение с мъжете за идентични базови дрехи, каквато например е обикновената бяла тениска, на едни и същи марки и производители, съобщава „Дейли Мейл“. Посочва се, че разликата стига до 45%.

подробно...


Американският бранд Terani Couture с магазин в МОЛ Варна


Американският бранд Terani Couture с магазин в МОЛ ВарнаКогато говорим за стил, блясък и истинско звездно излъчване, името е само едно - Terani Couture. За първи път във Варна брандът отвори своя фирмен бутик, в който изключително и само ще се предлагат вечерните рокли на Terani Couture. Вторият отворен в България магазин се намира в Мол Варна, ет.2 и в него вече може да се види най-новата колекция рокли Terani.

подробно...


H&M в колаборация с Moschino


H&M в колаборация с MoschinoВсяка година H&M прави колаборация с известна модна къща. Предните две години бяха марките Kenzo и Erdem. Тази година H&M избраха Moschino за съвместна колекция.

подробно...


Доменико Долче и Стефано Габана откровено за тяхната модна марка


Доменико Долче и Стефано Габана откровено за тяхната модна маркаИталианските модни икони Доменико Долче и Стефано Габана заявиха в четвъртък, че известният им етикет Dolce & Gabbana ще умре с тях.

подробно...


Известен диджей поема мъжката линия на Louis Vuitton


Известен диджей поема мъжката линия на Louis VuittonAмериканският дизайнер и знаменитост диджей Върджил Абло ще поеме мъжката модна линия на Луи Вюитон. Това стана известно в понеделник, след драматично ръкостискане по време на ревю на мъжки дрехи.

подробно...


Бритни Спиърс е новото рекламно лице на Kenzo


Бритни Спиърс е новото рекламно лице на KenzoПевицата Бритни Спиърс е Мис Американска Мечта откакто навърши 17 години, но някакси никога не успя да се наложи на модната сцена. Нито един дизайнер не я е канил на вземе участие в рекламна кампания или да стане лице на марка. Досега никога не е засичана на модни ревюта и най-интересното никога не е присъствала на най-известното събитие в модните среди - Met Gala.

подробно...


Versace се отказват от естествената кожа в колекциите си


Versace се отказват от естествената кожа в колекциите сиДонатела Версаче обяви, че луксозният моден бранд на семейството й няма да използва повече естествени кожи в своите продукти.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мария Недкова


Моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи