Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Световна мода

Световна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Balmain 2015 vs. Givenchy 1997


Balmain 2015 vs. Givenchy 1997Белият костюм, който Александър Маккуин проектира за Givenchy през 1997 година, се появи на подиума в Париж, но с етикет Balmain.

подробно...


Ромео Бекъм е лицето на Коледната кампания на Burberry


Ромео Бекъм е лицето на Коледната кампания на BurberryРомео Бекъм е само на 12 години, но вече участва във втората си модна кампания за Burberry.

подробно...


Седмицата на модата в Ню Йорк представя колекции Пролет-Лято 2015


Седмицата на модата в Ню Йорк представя колекции Пролет-Лято 2015Едноседмичният празник на блясъка, стила и знаменитостите обещава да зарадва модните последователи с повече от 270 модни ревюта, които ще се провеждат от сутрин до вечер.

подробно...


Лейди Гага и Тони Бенет са лицата на коледната кампания на H&M


Лейди Гага и Тони Бенет са лицата на коледната кампания на H&MИзпълнителката на хита "Pokerface", Лейди Гага, и носителят на 17 награди "Грами", Тони Бенет, ще бъдат лица на коледната кампания на шведската марка H&M, съобщи британският вестник "Телеграф".

подробно...


Кара Делевин е лице на колекция Есен-Зима 2014/2015 на Topshop


Кара Делевин е лице на колекция Есен-Зима 2014/2015 на TopshopБританският модел Кара Делевин е новото лице на Topshop за есенно-зимната им кампания.

подробно...


Кара Делевин е новото рекламно лице на модния гигант Chanel


Кара Делевин е новото рекламно лице на модния гигант Chanel21-годишната Кара Делевин е новото рекламно лице на Chanel. Тя оповести това, публикувайки снимка от новата рекламна кампания в профила си в Инстаграм. На нея Кара позира срещу огледало с палто в пастелно розово, наметнато на раменете и, съобщават от Контактмюзик.

подробно...


Британската звезда Алекса Чънг е модната кралица на фестивалите


Британската звезда Алекса Чънг е модната кралица на фестивалитеАлекса Чънг беше определена за модна кралица на фестивалите, съобщава Контактмюзик.
За втора поредна година 30-годишната моделка и телевизионна водеща е избрана за звездата с най-добър външен вид, който почитателите на фестивалите искат да възприемат.

подробно...


Зоуи Салдана представя лятната колекция на Стюарт Вайцман


Зоуи Салдана представя лятната колекция на Стюарт Вайцман Актрисата Зоуи Салдана е новото лице на луксозната марка обувки "Стюарт Вайцман".

подробно...


Jimmy Choo отново залага на Никол Кидман и за Есен 2014


Jimmy Choo отново залага на Никол Кидман и за Есен 2014За четвърти път австралийската актриса Никол Кидман е избрана за рекламно лице на луксозната марка обувки Jimmy Choo.
В рекламната кампания звездата разкрива перфектните си дълги крака, като позира единствено по дълго бяло сако и разбира се обувки Jimmy Choo.

подробно...


Моника Белучи е рекламно лице на новата колекция червила на Dolce & Gabbana


Моника Белучи е рекламно лице на новата колекция червила на Dolce & GabbanaИталианската модна марка Dolce & Gabbana представи новата си колекция червила "Classic Cream Lipstick", чието лице е неповторимата Моника Белучи.
"Доменико е един от най-еклектичните творци, които познавам. Той може да направи всичко. Всеки път правим нещо все по-красиво", споделя неустоимата Белучи за работата си с известния моден тандем.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Анелия Петкова


Собственик на Bridal Fashion
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи