Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Аксесоари

Аксесоари


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Обувки от Кристиан Лубутен за Пролет/Лято 2015


Обувки от Кристиан Лубутен за Пролет/Лято 2015Колекция Пролет/Лято 2015 - за дамите, които не обръщат внимание на дрехите или кой сте въсщност, а са вперили очи в обувките ви. Заснета от известния фотограф Питър Липман, кампанията носи името Water in love. Мотото й е, че каквото и да прави всяка жена, не трябва да събува своя чифт Лубутен - пък било то и в банята.

подробно...


Кожени яки от Enigma - коледна Колекция 2014


Кожени яки от Enigma - коледна Колекция 2014Празниците наближават, а какво по-модерно от пухкав аксесоар. ENIGMA са подготвили специална селекция от яки и шапки за студените дни.

подробно...


Госпожа Клуни с кръстена на нейно име дамска чанта


Госпожа Клуни с кръстена на нейно име дамска чантаИталианската марка за чанти и обувки "Балин" кръсти свой модел дамска чанта на съпругата на Джордж Клуни Амал. Аксесоарът е наречен просто "The Amal".

подробно...


Салваторе Ферагамо пусна на пазара колекция детски обувки


Салваторе Ферагамо пусна на пазара колекция детски обувкиМодната марка "Салваторе Ферагамо" представи колекция с обувки за деца "Мини", която вплита два култови дизайна от дамските колекции на модната къща.

подробно...


Фолк певицата Андреa с колекция бижута


Фолк певицата Андреa с колекция бижутаПоп фолк певицата Андрея се радва на голям интерес от феновете си относно стила - винаги провокативна и необикновена. Тя вече е готова с новото си предизвикателство - Maurizio Pirolo for Style By Andrea.

подробно...


Ставри Калинов с модна визия от KWIAT


Ставри Калинов с модна визия от KWIATВ галерията на Ставри Калинов неговата атрактивна личност се превъплъти в различни образи, чрез оригинални модели от най-новата колекция на българските очила KWIAT.

подробно...


adidas Originals представя новите модели ZX Flux


adidas Originals представя новите модели ZX Fluxadidas Originals представя новите модели от серията ZX Flux за сезон Есен/Зима 2014. Линията е базирана на култовия модел ZX от 80-те, но предлага модерни и смели разцветки и принтове, които са перфектни за съвремения градски човек. Всичко това с неподправеният почерк на Originals.

подробно...


Вредите от евтините очила


Вредите от евтините очилаМного от очилата на пазара, по сергии и някои оптики са опасни за здравето. При проверка на БГНЕС в оптика на Женския пазар в столицата се установи, че се продават очила с диоптри за 7 лв.

подробно...


Parfois Есен/Зима 2014


Parfois Есен/Зима 2014Parfois засилва своята модна позиция в сезон есен-зима 14/15. Известния модел Кейт Ъндърууд е лицето от кампанията за сезона.
Драматична и в стила на шейдесетте, вдъхновена от модните подиуми, предлагаща богат избор от аксесоари - Колекция Есен/Зима 2014-2015.

подробно...


Джорджия Мей Джагър лице на Sunglass Hit


Джорджия Мей Джагър лице на Sunglass Hit Красивата манекенка Джорджия Мей Джагър царува в новата кампания на "Sunglass Hut" за есенната линия слънчеви очила.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Росица Парашкеванова


Главен дизайнер на “Виктория Уникат”
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи