Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Световна мода

Световна мода


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Bridal Fashion с бляскаво начало на финалната вечер на Sofia Fashion Week


Bridal Fashion с бляскаво начало на финалната вечер  на Sofia Fashion WeekBridal Fashion представи най-новите тенденции за 2024 година според световноизвестните дизайнери на единственото по рода си събитие у нас - Sofia Fashion Week.

подробно...


Модна къща Бандерол ще представи България на Bursa Fashion Week


Модна къща Бандерол ще представи България на Bursa Fashion WeekНа 12-13 октомври 2023 г. в град Бурса ще се проведе шестото издание на Bursa Fashion WEEK - едно от най-престижните модни събития в Турция. Като член на Българска Модна Асоциация с председател г-жа Силвия Кабаиванова, Модна Къща Бандерол има честта и удоволствието да бъде специален гост и да представи част от най-новата си колекция ELYSIUM 2024 пред отбрана публика.

подробно...


Петте типа булки и подходящата за тях рокля от Bridal Fashion


Петте типа булки и подходящата за тях рокля от Bridal FashionИнтересен и вълнуващ момент е изборът на булчинска рокля, а още по-интересни са и типове булки, които се оформят при търсенето на мечтаната рокля.

подробно...


Кръгова икономика за текстилните изделия


Кръгова икономика за текстилните изделияКомисията предлага правила, които да задължат производителите за целия жизнен цикъл на текстилните продукти и да подкрепят устойчивото управление на текстилните отпадъци в целия ЕС...

подробно...


Органичните материи и естественият свят диктуват тенденциите при детското облекло за пролет/лято 2024


Органичните материи и естественият свят диктуват тенденциите при детското облекло за пролет/лято 2024Подобно на модния свят за възрастни, детското облекло също се базира на модните тенденции, основани и подчинени на идеите за устойчивост и по-съзнателно потребление.

подробно...


Ключови цветове за пролет/лято 2025 според WGSN и Coloro


Ключови цветове за пролет/лято 2025 според WGSN и ColoroWGSN и Coloro представиха, на провеждания два пъти годишно уебинар, петте цвята, които се очаква да бъдат водещи през модния сезон пролет/лято 2025. Според тях всеки от нюансите е подбран заради способността му да внушава чувство на увереност във времена на голяма несигурност и глобални промени.

подробно...


The Fabricant избра Севдализа за лице на новите цифрови колекции


The Fabricant избра Севдализа за лице на новите цифрови колекцииДигиталната модна къща The Fabricant представи ново партньорство с ирано-холандската музикантка и певица Севдализа (Sevdaliza), която ще стане лице на новата дигитална колекция. Описана от марката като „икона“, Севдализа ще бъде начело на серията XXories на The Fabricant, която включва виртуални обеци, пиърсинг на лицето и промени на носа, всяко от които може да се носи чрез добавена реалност.

подробно...


Невена Кутюр сътвори тоалет за топмодела Ел Макферсън


Невена Кутюр сътвори тоалет за топмодела Ел МакферсънИзвестната българска дизайнерка Невена Николова, която от години работи във Великобритания, се погрижи за тоалета на световния топмодел и актриса Ел Макферсън за организираното от Илон Мъск парти в Замъка на Дракула.

подробно...


Бела Хадид представи футуристична рокля от течен памук, създадена чрез спрей директно върху тялото й


Бела Хадид представи футуристична рокля от течен памук, създадена чрез спрей директно върху тялото йСветовноизвестният модел Бела Хадид взе участие в представянето на парижката модна марка Coperni, проведено в Музея на изкуствата и занаятите в Париж. Главните дизайнери на парижкия лейбъл Sébastien Meyer (творчески директор) и Arnaud Vaillant (главен изпълнителен директор) прилагат нова технология в колекцията си за Пролет/Лято 2023, която се изразява в използването на Fabrican – спрей, съставен от специални памучни и синтетични влакна, който след нанасяне се втърдява.

подробно...


Уникалният стил на Долче и Габана


Уникалният стил на Долче и ГабанаВ края на август и преди кинофестивала във Венеция в продължение на три магически дни се проведе модното събитие на Доменико Долче и Стефано Габана Alta Moda, Alta Sartoria и Alta Gioielleria – лагуната, карнавалът, дворците, картините и символите на Венеция бяха отразени в роклите и скъпоценностите. Присъстваха знаменитости като Хелън Мирън, Моника Белучи, Ванеса Брайънт, Филип Киркоров, Дженифър Лопес, Вин Дизел, Мария Бакалова и други, облечени в тоалети на модната къща от предишни колекции.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Емилия


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи