Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Световна мода

Световна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Седмица на модата в Лондон Пролет-Лято 2022: Виктория Бекъм мечтае за европейско бягство


Седмица на модата в Лондон Пролет-Лято 2022: Виктория Бекъм мечтае за европейско бягствоВиктория Бекъм може да не е била в официалния график на Седмицата на модата в Лондон този сезон, но определено не искаше да я пропусне и на 21 септември представи колекцията си пролет/лято 2022 онлайн с филм в уебсайта си.

подробно...


Седмицата на модата във Франкфурт популяризира „формата следва планетата“ за устойчивост в европейската модна индустрия


Седмицата на модата във Франкфурт популяризира „формата следва планетата“ за устойчивост в европейската модна индустрияНеотдавнашната конференция, организирана от Съвета за мода в Германия (Fashion Council Germany), озаглавена „Новият европейски Баухаус - работилница на бъдещето“, събра международни експерти във връзка със Седмицата на модата във Франкфурт, за да предефинира бъдещето на европейската модна и текстилна индустрия.

подробно...


10 ключови цвята за сезон Пролет/Лято 2022


10 ключови цвята за сезон Пролет/Лято 2022Тенденциите за сезон Пролет/Лято 2022 показват възродена радост и оптимизъм в модата, така че не е изненадващо, че цветовете съответстват на това и са най-вече в ослепителни, ярки нюанси. От лъскави розови и портокалови до наситено синьо, FashionUnited подбира ключовите цветове, които да имаме предвид следващото лято.

подробно...


Глен Мартенс представи дебютна колекция на Diesel


Глен Мартенс представи дебютна колекция на DieselНова глава за Diesel започна с дебюта на новия творчески директор Глен Мартенс. Той показа първата си колекция Пролет/Лято 2022 за бранда Diesel, която за първи път бе част от шоу календара на Седмицата на мъжката мода в Милано.

подробно...


Местният дизайн в светлините на прожекторите по време на Австралийската седмица на модата


Местният дизайн в светлините на прожекторите по време на Австралийската седмица на модата„Ще създадем промяна в тази нация чрез мода“, каза емоционално Лий след шоуто. Местните дизайнери продължиха празнуването по-късно през седмицата с шоу на Местния моден проект (Indigenous Fashion Projects – IFP)]. В него взеха участие шестима дизайнери на First Nations, които са част от програмата IFP Pathways, подкрепяна от Дейвид Джоунс.

подробно...


Озаряващо жълто и основно сиво са цветовете на Пантон за 2021


Озаряващо жълто и основно сиво са цветовете на Пантон за 2021Както всяка година институтът "Пантон" (Pantone) обяви цвят на годината. За 2021 обаче специалистите са избрали не един, а цели два цвята - Озаряващо жълто и основно сиво.

подробно...


Йордана Димитрова - великолепна в тоалети от Bridal Fashion


Йордана Димитрова - великолепна в тоалети от Bridal FashionНосителката на короната “Мисис България” - Йордана Димитрова се потопи в разкошa на тоалетите от най-новите колекции на световноизвестните брандове - Pronovias, Roccobarocco и Lorenzo Rossi (Milla Nova), ексклузивно представени от Bridal Fashion.

подробно...


Москино представи новата си колекция с кукли на Седмицата на модата в Милано


Москино представи новата си колекция с кукли на Седмицата на модата в МиланоСветовноизвестната марка „Москино“ показа впечатляващ куклен спектакъл за представянето на своята колекция пролет 2021 г. На сцената вместо модели, дебютираха кукли на конци, облечени в четиредесет рокли.

подробно...


Дигитални ревюта в Салeрно на брандове, представени от Bridal Fashion


Дигитални ревюта в Салeрно на брандове, представени от Bridal FashionСъбитието Evening Dress Show за втори път събра представители на италиански брандове от Европа и Китай, поканени да разгледат новите предложения за сезон пролет-лято 2021 на производителите на официални рокли и аксесоари от Южна Италия. Инициативата е на “агенцията за модни таланти” в Италия, “италианската международна търговска камара” и област - Южна Италия, а домакин по традиция бе морската гара в Салерно, проектирана от екстравагантната архитектка - Заха Хадид.

подробно...


Отиде си Кензо - най-големият французин сред японците!


Отиде си Кензо - най-големият французин сред японците!На 81 годишна възраст след заразяване с коронавирус си отиде от този свят уникалният моден дизайнер Кензо Такада, известен още като най-големия французин сред японците, според неговите собствени думи. Смъртта на Кензо е огромна загуба не само за модата, не само за лайфстайла, но и за световната култура.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Анелия


поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи