Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Световна мода

Световна мода


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Принц Джордж диктува детската мода


Принц Джордж диктува детската мода Щом принц Джордж се появи в един тоалет, в следващите няколко часа дрехите вече са изкупени от магазините.

подробно...


Сватбената рокля на Лейди Гага


Сватбената рокля на Лейди ГагаЕкстравагантната певица Лейди Гага се е обърнала към дизайнерката Вера Уонг, за да и ушие сватбената рокля.

подробно...


Бионсе, Ким Кардашиан и Риана най-екстравагантни на Met Gala 2015


Бионсе, Ким Кардашиан и Риана най-екстравагантни на Met Gala 2015Бионсе и Ким Кардашиян се появиха със сходни и много провокативни тоалети на тазгодишната гала-вечер Met Gala на музея "Метрополитън".

подробно...


Новата рекламна кампания на Puma и Риана


Новата рекламна кампания на Puma и РианаСпортната марка Puma публикува първата снимка от първата рекламна кампания на марката с участието на Риана, след като през декември певицата стана неин творчески директор.

подробно...


Почина италианският дизайнер и майстор на мъжка мода Франческо Смалто


Почина италианският дизайнер и майстор на мъжка мода Франческо СмалтоВчера (6 април) на 87-годишна възраст почина световно известният италиански моделиер Франческо Смалто. Той е издъхнал в Мароко, в стаята си в хотел "Мамуния" в курортния град Маракеш, съобщи информационният портал Le360. Смъртта е настъпила в съня му.

подробно...


Кристиано Роналдо с колекция мъжки обувки


Кристиано Роналдо с колекция мъжки обувкиПортугалската футболна звезда разкри колекцията си, наречена CR7 Footwear, и окачестви шанса да представи модерната колекция обувки като "сбъдната мечта". Спортистът работи в екип с "Portugal Footwear" за създаването на линията модерни, същевременно класически обувки.

подробно...


Бельо от Емпорио Армани за Пролет 2015


Бельо от Емпорио Армани за Пролет 2015Музикантът Келвин Харис разкри първи снимки от пролетната кампания за бельо на марката Emporio Armani.

подробно...


Прически от седмицата на модата в Ню Йорк - Cushnie et Ochs, Есен-Зима 2015


Прически от седмицата на модата в Ню Йорк - Cushnie et Ochs, Есен-Зима 2015С помощта на кръгла маша (3 см диаметър) оформете леки и свободни вълни от средата на косата до краищата. Ключът към визията е да запазите вълните "начупени" и отпуснати, за да постигнете контраст с гладката изтънченост в горната част на прическата.

подробно...


Кание Уест дебютира новите adidas Originals YEEZY BOOST на наградите „Грами“


Кание Уест дебютира новите adidas Originals YEEZY BOOST на наградите „Грами“adidas обявиха датата, на която ще пуснат новите кецове на Кание Уест – YEEZY BOOST, с които изпълнителя излезе на сцената по време на наградите „Грами“ в Лос Анджелис. Кецовете ще бъдат официално представени на 14 февруари в Ню Йорк.

подробно...


Високотехнологичен мъжки костюм от Ministry of Supply


Високотехнологичен мъжки костюм от Ministry of SupplyЗа изработката на високотехнологичния костюм компанията е изследвала движенията на човешкото тяло - къде то се свива, разтяга и как точно се движи. На базата на тези открития са проектирани специални разтягащи се в четири посоки нишки, които са използвани за "най-подвижните" зони.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мира Добрева


Водеща на новинарската емисия `По света и у нас` на Канал 1
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи